DEAC
Debreceni Egyetem Atlétikai Club

Szakosztályok

 

kekboxtop
kekbox-idezojel

Prof Dr. Bitskey István
DEAC Elnök


A DEAC megújult honlapján örömmel köszöntjük olvasóinkat. Reméljük, hogy itt hasznos információkat és debreceni sikerekről szóló beszámolókat talál majd minden sportbarát...
btn tovabb vilagos

kekboxbott

 

                                                       

 

 

LABDARÚGÁS

 

 FUTSAL

 

 

 

 

 

 

 Élő eredmények 

Aktuális

Három DEAC-os az ügyvédek válogatottjában

Remek teljesítménnyel rukkoltak elő labdarúgóink a fővárosban

 

 

A Magyar Ügyvéd Válogatott nem egy új keletű formáció, több évtizede képviseli hazánkat a különböző világversenyeken, s rendre elismerésre méltó eredményeket ér el. Az ügyvédekből, ügyvéd-jelöltekből és jogász végzettségű szakemberekből álló nemzeti tizenegy többszörös Európa-bajnoknak mondhatja magát, mi több a számukra kiírt Világbajnokságon is több érmet bezsebelt már.

A gárda következő nagy megmérettetése a jövő év júniusában, Mariborban (Szlovénia) megrendezésre kerülő Európa-bajnokság lesz, melyre nem lehet elég korán kezdeni a felkészülést. Ennek jegyében, valamint az éppen esedékes Ügyvédek Világtalálkozója alkalmából játszott edzőmérkőzést egymással a magyar nemzeti tizenegy, valamint az eseményen jelenlévő, többnemzetiségű all-star csapat.

A mieinknél három DEAC-os labdarúgó is kezdőként kapott szerepet a találkozón! Dr. Rácsai Lajos (DEAC II.) már amolyan válogatott veteránnak számít, rajta kívül azonban két új debreceni arc, dr. Köstner Tamás (DEAC II.) és Csák Zsolt (DEAC) is bemutatkozhatott hazánk színeiben.

A Magyar Ügyvéd Válogatott DEAC-os triója. Balról: dr. Rácsai, dr. Köstner, Csák.     Fotó: Magánarchivum

 

A budapesti Gázművek pályán lejátszott találkozó egyébként 8-2-es magyar sikerrel zárult, melyen valamennyi játékosunk kimagasló teljesítményt nyújtott, ráadásul az örökifjú dr. Rácsai Lajos egy triplával is észre vétette magát.

 

Gratulálunk és további sikeres szereplést kívánunk futballistáinknak nemzeti színekben! 

Share

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés