DEAC
Debreceni Egyetem Atlétikai Club

Szakosztályok

 

kekboxtop
kekbox-idezojel

Prof Dr. Bitskey István
DEAC Elnök


A DEAC megújult honlapján örömmel köszöntjük olvasóinkat. Reméljük, hogy itt hasznos információkat és debreceni sikerekről szóló beszámolókat talál majd minden sportbarát...
btn tovabb vilagos

kekboxbott

 

                                                       

 

 

LABDARÚGÁS

 

 FUTSAL

 

 

 

 

 

 

 Élő eredmények 

Aktuális

DEAC férfi futsal csapatok: TABELLA, GÓLLÖVŐK

deaclogo

A DEAC NB2-s férfi futsalcsapata, valamint az U20-as és az U17-es utánpótláscsapata aktuális helyzete az országos bajnokság tabelláján, valamint a góllövőlista pillanatnyi állása (1-6 helyezett).

Hétfőn Barcika a célpont

Ózd (Kazincbarcika) - DEAC NB2-es futsalmeccset rendeznek ma este Borsodban. A fiúk egy igazi sötét lóhoz utaznak, hiszen ebben a bajnokságban még nem játszott meccset a Barcika, az előzőben meg nem szerepelt, vagyis részinfók vannak csak róluk. Ez alapján tudjuk, hogy vannak rutinos játékosai is. A többit meg majd megtapasztaljuk a helyszínen. Elek Gergő edző válaszolt kérdéseinkre...

A sok gól megvolt, csak nem a jó hálóban

bukabencecsengerA DEAC - Csenger meccs hétfőn este (főleg a második félidőnek köszönhetően) ismét gólgazdag összecsapás volt, ám a férfi futsal NB2 keleti rangadóján a vendég Petőfi SE örülhetett, hiszen kevesebb lehetőségével sokkal jobban gazdálkodott, míg a mieink túl sok hibát követtek el ahhoz, hogy - bár felborult a pálya, annyit birtokoltuk, járattuk a labdát, keresve a réseket a védőfalon - megtaláljuk a Csenger fizikumra építő futsaljának ellenszerét. A mondás most teljesen érvényesült (sajnos): a kevesebb néha több. Így a múlt heti idegenbeli bajnokverés után visszakerültünk a földre kicsit. Még egy gondolat: beigazolódott az is, hogy egyelőre nagyon nem mindegy, nekünk kell dominálni az adott mérkőzésen vagy mi tudunk reagálni az ellenfél támadásaira folyamatosan. Ezen a napon nem nagyon tudtunk mit kezdeni azzal, hogy nálunk volt a kezdeményezés a meccs jelentős részében.

Az igazi Erő velünk lesz

Nemsokára kezdődik a DEAC - Csenger férfi derbi a DESOK-ban! Hétdő 18.00, futsal NB2-es rangadó. Kasuba Máté csapatkapitányt kérdeztük arról például, hogy miért fogunk nyerni ma? Elek Gergő tréner meg ecsetelte, hogy ő miért ajánlaná ezt a derbit más ma esti elfoglaltság helyett!

A gólszerzők és a kapus véleménye a bajnokverésről

A mostani NB2-es futsalidényt rögtön bravúrral kezdte a DEAC férfi együttese, hiszen a Kincsem Lovaspark otthonából távozott hétfőn 3 ponttal (3-4-re nyertünk). Bár csapatként funkcionálva győztek a mieink, érdemes megnézni, hogyan vélekedett a kiváló teljesítményről a két duplázó, vagyis Révai Zoltán és Kántor Tamás, valamint a többször hatalmasakat védő kapusunk, Dobi Attila!

Férfi futsal NB2: Kincsem Lovaspark: bevéve!

kincsemdeac3 4BNem csupán levegőbe beszélés volt Elek Gergő trénertől, hogy a tavalyi élcsapat, a Kincsem Lovaspark tápiószentmártoni csarnokába győzelmi szándékkal utazott el a DEAC együttese. Hétfőn este, egy szikrázóan kemény, olykor az ellenfél részéről a sportszerűség határát is átlépő küzdelemben egygólos sikert aratott ugyanis a néhány kulcsemberét nélkülöző DEAC! Bravó, srácok, csak így tovább! (A diadalfotó a meccs után készült!)

Férfi futsal NB2: Elek doktor győzelmet írt fel a receptre

DSCF8480kisebbA fiú futsalosok is megkezdik menetelésüket. Az NB2 Keleti csoportjában az első derbire ma kerül sor a Kincsem Lovaspark otthonában, este 19.30-tól. Elek Gergő edző szerint a DEAC-ot mostanában több nem várt csapás is érte, de erre a legjobb gyógyír az idegenbeli bravúrgyőzelem lenne. Így kell hozzáállni: gyerünk, srácok!

Futsal NB2: az utolsó bő lére eresztett bajnokság

deacfutsalcsapat3kisebbMár írtunk róla, de emlékeztetőként nem árt ismét átfutni: a férfi NB2-es futsalbajnokság most rajtoló szezonja az utolsó olyan lesz, amelyben négy csoportban több mint 40 gárda játszik. A lebonyolítás már most is azt fogja ugyanis előrevetíteni, hogy egy év múlva jelentősen, mintegy a felére csökkenti a szövetség a létszámot. Minderről bővebben olvashattok IDE KATTINTVA!