DEAC
Debreceni Egyetem Atlétikai Club

Szakosztályok

 

kekboxtop
kekbox-idezojel

Prof Dr. Bitskey István
DEAC Elnök


A DEAC megújult honlapján örömmel köszöntjük olvasóinkat. Reméljük, hogy itt hasznos információkat és debreceni sikerekről szóló beszámolókat talál majd minden sportbarát...
btn tovabb vilagos

kekboxbott

 

                                                       

 

 

LABDARÚGÁS

 

 FUTSAL

 

 

 

 

 

 

 Élő eredmények 

Aktuális

Beharangozó: a tizennegyedik játéknap programja

Már csak megye I-es csapatainkra figyelhetünk!

 

 

Az utolsó előtti őszi fordulóba ért a Hajdú-Bihar megyei első osztályú labdarúgó bajnokság mezőnye, mely alkalmával mind a Sáfár László vezette DEAC, mind pedig a Dér István trenírozta DASE idegenben lép pályára.

Második helyen tündöklő DEAC-os gárdánk ezúttal a hatodik pozícióban állomásozó, tavaly ezüstérmesként záró Sárrétudvari KSE otthonában vendégszerepel. A két együttes közt nyolc pontnyi rés tátong a tabellán a mieink javára, ám ha az utóbbi két hét eredményeit vesszük alapul, mégis jobb formának örvendhetnek a házigazdák.

Bodó Lajos tanítványai a Hosszúpályi SE -t verték 4-2 arányban kéthete, majd idegenben mosták le a Kabai Meteorit SE-t 4-0-ra, így érdemes lesz tehát vigyázni az egyre jobb formába lendülő sárrétiekkel. A közelmúlt történései ellenére talán még mindig Ménes Mátéék számítanak a találkozó favoritjának, s ha sikerülne ismét győzniük, azzal talán feledtethetnék a Hajdúszoboszlón hagyott két-, s az Oláh Gábor utcán elvesztett három pontot.

Ami a gólszerzést illeti: rúgott gólokat tekintve egyetemistáink a másodikak az egész mezőnyt figyelembe véve, ráadásul Csörgő Krisztián személyében a harmadik legjobb mesterlövész is nálunk futballozik, így bizakodóak lehetünk! Ellenfelünk mind a szerzett, mind pedig kapott gólokat tekintve átlagos produkcióval rukkolt elő idáig. Csapatuk házi gólkirálya a hét találatot jegyző Tiszai Gergő. Hogy ezúttal kinek sikerül többször a kapuba találni az a szombaton 13:30-kor kezdődő összecsapáson kiderül!

 

Másik megyei premier ligás alakulatunk is hosszú túra elé néz szombaton, hiszen a tavalyi megye II-es, idén már megye I-es csoporttárs Polgári VSE otthonában vendégszerepel. A polgáriak jelenleg a 14., míg fiataljaink a 12. helyen tanyáznak a táblázaton, három pont különbséggel egymástól, így a hétvégi összecsapást joggal nevezhetjük amolyan "hatpontos találkozónak" is. Riválisunk meglehetősen hektikus teljesítménnyel rukkol elő idén, hiszen eddig lejátszott 13 meccséből hármat megnyert, egyen döntetlent ért el, s kilencszer szenvedett vereséget. A három diadal a mieink oldalán is meg van, ráadásul Faragó Ádámék még hárommal több ikszet is elkönyvelhettek idáig, így hat vereség szerepel a nevük mellett. Érdemes megemlíteni, hogy pontszerzései mellett, ellenfelünk többször is nagyarányú vereségbe szaladt bele, így a legutóbbi játéknapon is például a Derecskei LSE látta el a bajukat 8-1 arányban. Hogy sikerül e Rácz Norbertéknek is két vállra fektetni a PVSE labdarúgóit, s ezzel kicsit feledtetni a Nagyhegyes ellen "bent maradt" két pontot, az a szombaton 13:30-kor kezdődő mérkőzésen kiderül!

 

Természetesen mindkét meccs alakulásáról beszámolunk majd Önöknek lefújást követően!

 

Hajrá DEAC! Hajrá DASE!

Share

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés