Újabb pontokat szereznének - heti események

Frissítés: 2018-03-29 13:54:47

A tizedik Füzesgyarmat ellen folytatná sikersorozatát a DEAC NB III-as labdarúgócsapata jövő szerdán. Ezúttal idegenben játszanak a megyei osztályokban szereplő focisták, valamint a röpis lányok is. Itthon pattogtatnak viszont kosárcsapataink. Íme, heti meccsajánlónk.

Labdarúgás – már a Gyarmatra gyúrnak

A DEAC idén még veretlen NB III-as együttese hétvégén „kényszerpihenőre” vonul, ugyanis aktuális ellenfele, a Salgótarján a hét közepén visszalépett a további küzdelmektől. Sáfárék így már készülhetnek is a következő nagyon fontos találkozóra, egy kétszer is elhalasztott, hétközi meccsre. Szerdán 16 órakor a Füzesgyarmat lesz a debreceniek ellenfele a Dóczy utcai sporttelepen.

Spitzmüller István, az együttes új játékosa a mérkőzés kapcsán elmondta, az sárgalapok miatt hiányzó Nagy Zoltán és Katona Tamás pótlása lesz a legfontosabb feladat. – Mindketten a védelem fontos tagjai, úgyhogy elsősorban őket kell majd hatékonyan pótolnunk. Nagyon jól kezdtük a tavaszi szezont, ezért én úgy gondolom, most sem szabad kikapnunk, mert hazai pályán a lehető legtöbb pontot össze kell gyűjtenünk. Ha pedig szerdán sikerül megszerezni a három pontot, akkor már nagyon jó helyen leszünk a tabellán. Hazai pályán nem lehet más cél, mint a győzelem, ehhez pedig stabil védekezésből szeretnénk majd kontrázni a lehető leggyorsabb átmenettel – mondta a rutinos védekező középpályás.

A megye I-ben tizedik DASE a tabella hetedik helyén álló Derecske otthonában igyekszik gyarapítani pontjai számát szombaton 15 órakor, míg a megye II. pontvadászatát toronymagasan vezető DEAC II ugyanebben az időpontban Komádiba látogat.

Női kosárlabda – újabb sikerben bízva

A Női Amatőr Bajnokság 10-18. helyéért küzd a DEAC DSI az ünnepi hosszú hétvégén. A kosaras lányok szombaton 15 órától a PINKK együttesét fogadják a Kossuth Gyakorló Csengő utcai sportcsarnokában.

Férfi kosárlabda – alapszakasz-zárás

A szezon utolsó alapszakaszbeli találkozójára készül a DEAC NB I/A-s férfi kosárcsapata. Molnárék jövő szerdán18 órától a ZTE együttesét látják vendégül az Oláh Gábor utcán. Berényi Sándor vezetőedző bizakodva tekint előre a Zalaegerszeg elleni találkozóra. - Mindent meg fogunk tenni a győzelemért, remélem, hogy a szurkolói támogatással, szépen tudjuk zárni az alapszakaszt, és plusz egy sikerrel kezdhetjük meg a bennmaradásért folytatott küzdelmet – hangsúlyozta az edző.

Röplabda – legyőzni "Herculest"

Röplabdacsapataink közül ezúttal a lányok lépnek pályára a bajnoki rájátszásban. Kuszkó Zsolt tanítványai szombaton 11:30-tól a Hercules SE otthonában, a fővárosban vendégszerepelnek.   


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Pénzes-Kemecsei Zsuzsa
közzétéve: 2018-03-29 13:35:00

további cikkek a témában
Responsive image
Célegyenesben - heti meccsajánló

Pénzes-Kemecsei Zsuzsa * 2018-05-18 11:45:00

Responsive image
Birkózó ob neves indulókkal

Pénzes-Kemecsei Zsuzsa * 2018-06-08 08:47:00