Pontnövelésre készülnek a lányok hétvégén

2019-03-01 22:56:53

A DEAC női futsalosai idegenben, a Nyírség NSC ellen lépnek pályára március 3-án, és a friss kupaélménnyel a tarsolyukban nem is lehet más a céljuk, mint nyerni. Ugyanakkor nem vehető félvállról az a csapat, amelyik eddig egyedüliként legyűrte a mieinket még a bajnokság legelején (igaz, azóta már jócskán visszavágtunk nekik).

1. A Nyírség több arcú csapat. Megvert minket a legelején, majd simán kikapott tőlünk a visszavágón. Vagy éppen szoros meccseket játszott a Szolnokkal, de azzal az Egerrel is, amelyik csapat meg eléggé kilóg lefelé a mezőnyből. Tehát bámire képes lehet, pozitív és negatív értelemben is. Ezzel együtt nem hiszem, hogy tartanunk kell tőlük, bár idegenben játszunk velük vasárnap délután. Te mire készülsz ezen a meccsen?

2. A mieink feldobódottak lehetnek a Magyar Kupa final four után, ahol kevésen múlott a döntőbe kerülés, de nyilván maga az ottani részvétel is egy élmény, illetve büszkeség. Hogy készülünk a héten a Nyírségre, tesszük a dolgunkat, ahogy eddig vagy lesz külön kihegyezés a szabolcsi ellenfélre?

3. A keretünkben vannak-e, lesznek-e hiányzók esetleg?

ÜVEGES KATA:
- A heti felkészülésünk során az eddigi játékrendszerünk többoldalúságán, illetve más felállási formákon dolgoztunk tovább. Ez okozhat némi zavart a hétvégén, de úgy érzem, hogy a csapatom most már megérett a továbblépésre. Kezd összeállni a végleges keret is. Eddig a nagy létszám miatt nehezebb volt összedolgozni. Akik edzettek kevesebbet játszottak, akik nem edzettek, azok viszont technikai fejlettségük miatt indokoltak voltak több játéklehetőségre. Így a meccsekre való felkészülés is nehezebb volt ezáltal. De ez mostmár szerencsére kezd stabilizálódni. A hétvégi final four úgy érzem válasz volt mindenre. Nagyon jó volt ez a pár nap együtt. Összehozott bennünket. Persze mindenkiben van egy kis szomorúság az eredmény miatt, de mégis újult erővel folytatjuk tovább a közös munkát. Nagyon várjuk már a vasárnapi fordulót! Minden egyes mérkőzéseredmény visszaigazolása az eddigi munkánknak. Nagyon bízom a győzelemben, és a pontok további növelésében!

Tehát vasárnap 15.00 órakor Nyírség NSC - DEAC női futsal NB2-es bajnoki: Hajrá, csajok!

Duma, fotó: Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Koppányi Szabolcs
közzétéve: 2019-03-01 22:56:53

további cikkek a témában
Responsive image
Pénteken rajt a futsal NB1-ben

Koppányi Szabolcs * 2017-09-28 06:59:24

Responsive image
Nehéz feladat a kupában és hétfőn a bajnokságban

Koppányi Szabolcs * 2018-09-07 08:14:34