Egy pont is elég, de mi többet akarunk vasárnap

Frissítés: 2019-03-08 14:56:05

A Debreceni Egyetem női futsalcsapata egy ponttal már biztos csoportelső az alapszakaszban, de a mieinket ismerve vélhetően nem elégszenek meg a döntetlennel, ha nyerhetnek az egriek ellen vasárnap. Reméljük, hogy így lesz, s akkor a hátralévő 3 körtől függetlenül már a későbbi rájátszásra lehet izzítani a keretet! Hiszen cél: az NB1-be kerülés.

1. Ha jól számoltam az Eger ellen az iksz is elég ahhoz, hogy már biztosan az első helyen végezzen a csapat az alapszakaszban. Ez azért nem tűnik teljesíthetetlen célnak a vasárnapi meccsen. Lesz aki kihagyja esetleg a találkozót valamilyen ok miatt?

2. Mennyire tudunk már a jövőre is készülni ezeken a mérkőzéseken? Hiszen a nagy feladatok a rájátszásban jönnek csak igazán, amikor eldől, hogy ki jut fel az élvonalba.ÜVEGES KATA:
- Tudomásom szerint nem lesznek hiányzóink. Egész jó volt a heti edzéslátogatottságunk. Tegnap még egy barátságos edzőmeccset is beiktattunk a programunkba, hogy élvezetesebbé tegyük a heti felkészülést. Nagyon izgatottan várjuk a hétvégi fordulót, lélektanilag sokat számítana egy magabiztos, fölényes győzelem annak tudatában, hogy most már biztosan csoportelsőként jussunk tovább! Úgy érzem a csapat stabil, és egyre jobb mentalitású. Ami létfontosságú lesz áprilistól. Ez lesz a legnehezebb szakasza az eddigi munkánkak, mert most már velünk azonos képességű csapatok fognak érkezni. Fizikai és pszichológiai egyensúlyt kell teremteni, valamint kitolni a jó formát a szezon végéig!

Várjuk szurkolóinkat a DESOK-ba vasárnap 17 órától!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Derencsényi István


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Koppányi Szabolcs
közzétéve: 2019-03-08 14:54:41

további cikkek a témában
Responsive image
Megdolgoztak a srácok a szerencséért

Koppányi Szabolcs * 2018-04-28 06:58:50

Responsive image
Csúcsterhelésben vannak a futsalos srácok

Koppányi Szabolcs * 2018-05-31 16:19:12