Újra legyőztük a Böszörményt

Frissítés: 2019-12-02 12:45:18

A Debreceni Egyetem női futsalosai a címvédő, de a nyáron jelentősen átalakuló Hajdúböszörményt fogadták a DESOK-ban. Szeptemberben ötgólos győzelmet arattunk a HTE otthonában. Vasárnap este nem volt ekkora különbség a két gárda között, ennek ellenére Üveges Katalin csapata magabiztosan tartotta itthon a három pontot.

Megyei rangadóval folytatódott az NB I., a DEAC a Hajdúböszörménnyel csapott össze. Ugyan ellenfelünk az utolsó helyen áll a táblázaton, de az utóbbi hetekben az Astra és a TFSE-Szertartsport.hu együttesét is megtréfálta, így nem lehetett lebecsülni a HTE-t.

Szerencsére a címvédő ezúttal nem tudta borítani a papírformát, együttesünk 3-0-s győzelmet aratott. Az ötödik percben Üveges Katalin góljával szereztük meg a vezetést. A félidő derekán Tóth Nóra is bevette a vendégek kapuját. Az első játékrészben nem esett több találat, megnyugtató fórral várhattuk a folytatást. A második felvonásban Krascsenics Csilla állította be a 3-0-s végeredményt. Érdekesség, hogy mindhárom gólszerzőnk hamarosan a válogatottban is bizonyíthat.

A DEAC a második helyen áll a táblázaton, Krascsenicsék a következő játéknapon a TFSE csarnokában lépnek pályára.

"Tisztában voltunk azzal, hogy egy jó formában lévő Hajdúböszörmény érkezik hozzánk. A taktikánknak és a fegyelmezettségünknek köszönhetően győzedelmeskedtünk. A sikerből Kósa Viki is több szép védéssel vette ki a részét. A vezetés megszerzése után kicsit visszaálltunk, kontrákkal veszélyeztettünk. A gólok mellett több helyzetet is kidolgoztunk, ám ezeket nem tudtuk értékesíteni" - összegzett Krascsenics Csilla.

Női futsal NB I. 10. forduló
DEAC-Hajdúböszörményi TE 3-0 (2-0)
gólszerző: Üveges (5.), Tóth (10.), Krascsenics (30.)

 


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-12-02 09:38:00

további cikkek a témában