Rossz kezdés után semmi sem sikerült

2018-01-10 08:31:23

A DEAC jó pár gólhelyzetet hagyott kihasználatlanul a Mezei Vill csarnokában a mai napon, amihez társult a hazaiak végtelen rutinja, amivel a megingásainkat könyörtelenül kihasználták, illetve az, hogy az 1. percben bekapott gól után az eredmény után kellett futni. Ezúttal sikertelenül - ám, ahogy mondani szokás, ma nem nyertünk, viszont sokat tanultunk egy klasszis csapattól.

Férfi futsal NB1 12. forduló
2018. jan. 8. Berettyóújfalu
Mezei Vill FC - DEAC 8-0 (3-0)

STATISZTIKA: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/16815/12/1281181.html

ELEK GERGŐ:
- Az első percben bekapott gólon túl tudtuk tenni magunkat. Domináltunk, az történt amit mi akartunk, helyzeteink voltak, a Mezei egyszer jött el a kapunkig, újabb gólt szerzett. Tovább támadtunk, nálunk volt a labda, újabb gólt kaptunk. Ez pszichésen megfogott minket, amiből már nem bírtunk kijönni. Gyorsan elfelejtjük ezt, mert hamar jön a Fradi!

Bizony, bár hétfőn a Berettyóújfalu - DEAC meccsen (8-0) nem sikerült semmi a mieinknek, most a legjobb az lehet, ha már a január 12-én 18.00 órától esedékes hazai fordulóra koncentrálunk. az FTC ellen.

Hétfőn a bajnokesélyes otthonában a DEAC igen hamar hátrányba került, Rafinha villanása után. Ezután hiába voltunk partiban a riválissal, mivel a gólokat továbbra is ők rúgták - olykor a mi ziccerünk kimaradása vagy a labdaeladásunk után, kontrából.

A félidőben a kapott 3 gól még nem volt vészes, ám bennünk maradt pár találat - nyilván sokkal jobban nézhetett volna ki a második játékrész, ha nem 0-3-ról futunk neki. Így azonban, bár igyekeztünk magunkra figyelni, a saját játékunkat megvalósítani, de az eredmény javítása érdekében küzdöttünk becsülettel.

A vélhetően gátat átszakító szépítő gól azonban nem akart sehogy sem megszületni, a hazaiak viszont klasszisaik által lassan növelgették előnyüket.

Ebben a találkozóban is több volt, akárcsak a hazai találkozóban, még ősszel, ám az élet nem áll meg, következnek a sanszosabb derbik, az új kihívások. Jó lett volna az eredményt tekintve is szoros meccset játszani a Berettyóújfalu ellen, de innentől kezdve már történelem ez a találkozó.

Továbbra is: hajrá, DEAC!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila (archív, az itthoni DEAC - Berettyó meccsen készült)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-01-10 08:31:23

további cikkek a témában