Dukát Peti ismét DEAC (kapus)mezt ölt

2018-02-09 07:59:31
Az NB1-es bajnokság alapszakaszának hajrájához közeledve (azért még van pár meccs) beerősített a DEAC, hiszen két új játékossal bővült kerete, illetve nőtt a tréner Elek Gergő variálási lehetősége. Közülük akár már a mai BŐNY - DEAC (Győr, péntek 18.30) férfi futsal bajnokin is pályára léphet Dukát Péter, aki nem is olyan régen már védett nálunk.
 
Sajnos Dobi Attila kapus bokasérülése hosszabb felépülést kíván, mint reméltük, ezért Faragó Ádám mellé érkezett Peti (a fenti képen éppen egymás mellett láthatók, balról Dukát), aki tehát nem ismeretlen senki számára. Emellett... de inkább a részleteket mondja el ő maga!
 
1. Egy kis kitérő után ismét a DEAC kapuját védheted, ráadásul immár a futsal NB1-ben. Merre játszottál a köztes időszakban?
 
DUKÁT PÉTER:
- Az elmúlt 1 évben a DEAC nagy pályás csapatába voltam először a Megyei 1. osztályban, majd onnan az NB3-ba kerültem. Vagyis nem voltam nagy távolságban
 
2. Mi volt a fő szempont a visszaigazolásod kapcsán?
 
DUKÁT PÉTER:
- Az elmúlt 7-8 hónap nem úgy sikerült nagy pályán ahogy elterveztem, ezért biztossá vált, hogy váltok a télen. A futsalt szeretem, 1 évvel ezelőtt is maradt bennem hiányérzet emiatt. Most pedig adódott rá lehetőség, hogy újra itt legyek, aminek örültem és örömmel jöttem vissza.
 
3. Gondolom követted a DEAC eredményeit, mit szólsz hozzá - milyennek tűnik egyelőre ez az NB1?
 
DUKÁT PÉTER:
- Igen követem és láttam a csapat több NB1-es meccsét, amelyeken egyértelműen szoros találkozókat játszottak a srácok. Persze van 3-4 csapat, amelyik kiemelkedik a bajnokságból, de a többi közel hasonló alakulat, és pont ezért elég szoros a közepe és a hátsó része a mezőnynek. Ám a bennmaradásra egyértelműen megvan az esélye a DEAC-nak, ami egy feljutó csapatnál a legfontosabb!
 
4. Ha jól tudom akár már pénteken (ma) is játszhatsz a Bőny ellen, de legalábbis keretben leszel. Mit vársz a meccstől, s ha játszol, önmagadtól?
 
DUKÁT PÉTER:
- Fontos meccs lesz, egyértelműen győzelmet várok a Bőny ellen. Saját részemről tisztában vagyok a helyzetemmel, mivel nemrégen tértem vissza, de ha lehetőséget kapok, mindenképpen élni szeretnék vele!
 
MA PEDIG! MINDENT BELE A BŐNY ELLEN IDEGENBEN!
 
Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Dukát Péter (Faragó Ádám) facebook

KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-02-09 07:59:31

további cikkek a témában