Sinter elsőség: Buzánszky Kupa ezüstérem a DEAC-os csajoknak

2018-02-22 11:46:32

A döntőbe került az "alapszakasz-győztes" DEAC női kispályás focicsapata a Debreceni Egyetem patinás Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa 2017/2018-as kiírásában, ám ott a régi rivális Sinter Ladies sorozatban harmadszor is győzni tudott - igaz, öldöklő küzdelemben, 2-2-es végeredmény - majd töméntelen büntető - után. Szép volt, csajok!

DÖNTŐ
2018. febr. 21. DESOK
DEAC - Sinter Ladies 2-2 (büntetőkkel: 7-8)
Gólok (a rendes játékidőben): Kovács Zsófi, Böröczky Szilvi, ill. Czégény Zsuzsanna, Kertész Réka
DEAC: Szabó Ildi - Horváth Reni, Kiss Fanni, Pócsik Livi, Erdős Edina, Tolnai Flóra, Kovács Zsófi, Fekete Gabi, Böröczky Szilvi.


A mindent eldöntő döntőnek a két legerősebb gárda vágott neki, akik közül a DEAC nyert a csoportmeccsek során, most azonban a - részben a mi korábbi keretünkből is - beerősítő Sinter hölgyek egy remek mérkőzésen kemény fejtörést okoztak a mieinknek. A rendes játékidő letelte után egál volt az állás, a büntetőket pedig szinte hiba nélkül rúgdosták a lányok mindkét oldalon.

A DEAC-nál Horváth Reni, Fekete Gabi, Erdős Edina berúgta, majd Pócsik Livi kihagyta. Következett Kiss Fanni és Kovács Zsófi, meg Tolnai Flóra (mind betalált), ám a sor újra kezdődött, amikor Horváth Reni ismét eredményes volt, de Fekete Gabi nem talált be, az ellenfél ugyanakkor igen, ezzel a maratoni büntetőpárbajban a Sinter Ladies bizonyult egy hajszállal jobbnak.

Legközelebb ugyanitt! Hajrá, női foci!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Kiss Fanni (további KÉPEK IDE KATTINTVA!)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Koppányi Szabolcs
közzétéve: 2018-02-22 11:46:32

további cikkek a témában