Majdnem végig jók voltak a srácok az NB3-ban

2018-03-27 13:05:16

Tudtuk, hogy nehéz lesz a szomszéd megye csapata elleni hétfői NB3-as futsalmeccs, s végül így is alakult. Vezettünk, majd egy rövid, ám sajnos meghatározó kihagyást követően ismét jól játszottak a srácok, de végül a rutinosabb Nyíregyháza győzött - ugyanakkor a DEAC fiataljai ismét kitettek magukért.

NB3-as bajnokság, 24. forduló
2018. március 26. Debrecen

DEAC - Futsal Nyíregyházi SC 3-5 (0-1)
STAT ITT

ZSUPONYÓ LEVENTE:
- Sajnos beigazolódott, hogy fiatal játékosaim még nem képesek mérkőzésről mérkőzésre koncentrálni és így a kiélezett mérkőzéseket sorozatban javunkra eldönteni. Az első félidőben egyetlen nagyobb lehetőségét gólra váltotta a Nyíregyháza, míg mi ordító helyzeteket hagytunk ki. A második félidő elején repülőrajtot vettünk, és egy perc alatt fordítottunk. Úgy éreztem kezünkben a mérkőzés, de 3 percre gyakorlatilag szétesett a védekezésünk, és komoly hátrányba kerültünk. Az utolsó 10 percben benyomtuk a kapuja elé a vendégeket, és legalább arra megvolt a sanszunk hogy döntetlenre hozzuk a mérkőzést, de a tegnapi csapnivaló helyzetkihasználásunk mellett ez nem sikerülhetett.

Tabella katt:A meccsen az a Nyíregyháza volt a riválisunk, amelyet idegenben elkaptunk ugyan, de akkor minden összejött (szinte) a mieinknek. Sokat elmond aktuális ellenfelünk formájáról, hogy ez volt sorozatban a 6. győzelme, ráadásul például a sokáig verhetetlennek tűnő Nyírbátort is 5-2-re legyűrte. Tehát egy jó erőkből álló, a mieinknél nagypbb tapasztalattal bíró gárda látogatott Debrecenbe hétfőn.

A futsal csapatsport, de azért érdemes kiemelni, hogy a riválisnál (2-1-es vezetésünket követően) Károlyi Richárd egy laza mesternégyest hintett, nem kis szerepet vállalva együttese vérverítékes győzelméből.

Ami viszont a mieinket illeti - bár róla lesz még szó egy másik anyagban -, Györfi Györgyöt emeljük ki, hiszen a DEAC utánpótlásából felbukkanó fiatal tehetség gyakorlatilag 3 nap alatt 3 különböző szintű, korú futsalcsapatunkban is gólt tudott szerezni, ami elég egyedülálló... Ám erről később bővebben!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila (KÉPGALÉRIA IDE kattintva érhető el)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Koppányi Szabolcs
közzétéve: 2018-03-27 13:05:16

további cikkek a témában
Responsive image
Pontszerzés a listavezető csarnokában

Koppányi Szabolcs * 2018-02-11 18:44:49

Responsive image
Jó meccs, rossz helyzetkihasználással

Koppányi Szabolcs * 2017-11-17 22:07:53

Responsive image
Brutál 4 nap következik!!!

Koppányi Szabolcs * 2017-10-27 14:38:11