Pallai újra a DEAC-ért hajt - nem egyedül

Frissítés: 2018-03-29 14:33:10

A DEAC NB1-es futsalosai között több jó egyéni teljesítmény mellett a CSAPAT az amelyre leginkább támaszkodhatunk a play offban. Az is érdekes, hogy a szezonban voltak visszatérők is a keretbe. Pallai Zsolt az egyikük, aki gyakorlatilag idén csatlakozott ismét a gárdához, s legutóbb, a Fradi elleni remek hazai győzelmünk során az első gólunkat éppen ő szerezte - még az NB2-ben az egyik fő gólvágónk volt, emlékezhetünk rá.

1. a Fradi elleni meccsről: belülről hogy láttad - mert kívülről hajtósnak és látványosnak tűnt?

PALLAI ZSOLT:
- Belülről is hajtós volt, ez tény. Nyilván ilyenkor előfordulnak hibák, de kisegítettük egymást. Már ott tart a bajnokság, hogy a látványosság nem igazán érdekes, az eredményesség számít csak.

2. A csapat igen koncentráltan küzdött, s egyéni teljesítményekben sem volt hiány. Magadról: sikerült már felvenni az NB1-es ritmust, hogy érzed?

PALLAI ZSOLT:
- Igen én is ezt érzem, hogy az első pillanattól kezdve mindenki fejében csak a győzelem járt, és ez meg is hozta az eredményt. Azt hiszem, hogy a fő erősségünk még mindig a csapatban van, de kétségtelen, hogy kellenek az egyéni extrák a meccs megnyeréséhez.(Pénteken volt is több ilyen extra.). Véleményem szerint még tudásom, formám alatt teljesítek, de igyekszem tenni érte, hogy visszanyerjem azt. Sokat hagytam ki, és még talán nem sikerült minden szempontból megszokni az NB1-et, de érzem, hogy még egy kis idő és menni fog.

3. Merre voltál nyár óta, fociztál, ha igen merre?

PALLAI ZSOLT:
- Igazság szerint a nyár elején (2017 nyarán, amikor megnyertük az NB2-t, s feljutottunk az NB1-be - a szerk.) úgy éreztem, hogy egy kicsit besokalltam a focis dolgoktól - néhol csalódásoktól -, így befejeztem. 8 hónapig semmiféle sporttevékenységet nem folytattam, dolgoztam külföldön, itthon is, de egyre jobban kezdett hiányozni a sport, ami mindig is életem része volt. Februárban álltam újra edzésbe - hát van mit visszahozni, - de türelmes vagyok.

4. Milyen újra a csapattal?

PALLAI ZSOLT:
- Örülök, hogy könnyen beilleszkedtem újra, de nem is volt nehéz dolgom, mert többen régi jó barátaim. Gerivel is megbeszéltünk mindent, hogy tudok újra a csapa erőssége lenni. A taktikai dolgokat is folyamatosan tanulom és szokom. Hiszem, hogy bent tudunk maradni, és szerencsére nem csak én hiszek benne!

MENETREND

A DEAC a rájátszás 2. köréből kimarad (5-5 csapat van az A és a B csoportban is, és mindenki játszik a csoporton belül mindenkivel, így minden körben valaki pihen, most a mieink).

Ezen a héten tehát izgalmas Nyírgyulaj - Dunaferr és Ferencváros - Mezei Vill találkozókat rendeznek (ma, 29-én mindkettőt) - az A csoportban, ahol a mieink is szerepelnek.

A DEAC legközelebb április 9-én 18.30-tól Berettyóújfaluban a Mezeivel csap össze a 3. fordulóban, itthon pedig leghamarabb április 13-án (18.00 DESOK) a Dunaferr ellen láthatják a srácokat szurkolóink.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila (a DEAC - FTC meccsen készült - 4-2-re nyertünk)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Koppányi Szabolcs
közzétéve: 2018-03-29 09:14:53

további cikkek a témában
Responsive image
Verjük meg a veretlent, csajok!

Koppányi Szabolcs * 2018-02-07 11:55:55

Responsive image
Megdolgoztak a srácok a szerencséért

Koppányi Szabolcs * 2018-04-28 06:58:50