NB1 futsal: Nem találtuk a fogást a Berettyón

Frissítés: 2018-04-11 13:46:34

Jól tartottuk magunkat, sőt... de aztán az előttünk tartó Berettyó otthon tartotta a három bajnoki pontot a DEAC futsalosai ellen. PÉNTEKEN jön a Dunaferr: gyertek kiszurkolni a sikert!

Férfi futsal NB1 rájátszás 3. forduló
2018. ápré 9. Berettyóújfalu

Mezei Vill FC Berettyóújfalu - DEAC 4-0 (3-0
STAT ITT.

ELEK GERGŐ:
- Az eredmény nagyjából tükrözi az aznapi különbséget a két csapat közt. Talán egy gólt megérdemeltünk volna. Persze igazságtalanul belőhettük volna az elején a ziccereket és akkor másként alakul... Ettől függetlenül jól küzdöttünk. Pénteken ilyen hozzáállással, kiegészülve a hiányzókkal, jobb támadójátékkal elérhetjük célunkat!

Pénteken ugyanis érkezik a Dunaferr a DESOK-ba (április 13. 18.00). 

A hétfői meccsről azonban még egy kicsit érdemes beszélni. 

A mieinknél ugyanis Szabó és Buka visszatért, és Pallai is hadra fogható volt újra, de sem a csapatkapitány Kasuba Máté, sem a tehetséges Tóth Attila (eltiltás miatt), sem a strandfocizó (válogatott) Szentes-Bíró Tamás nem tudott pályára lépni. Így a továbbra is bombaerős keretű Mezei Vill otthonában nem nekünk állt a zászló.

Az első félidőben akár gólokkal terhelhettük volna meg a hazaiak kapuját - emellett a 14. percig, vagyis a félidő több mint közepéig tartottuk kapunkat a Berettyó támadásaival szemben.

Ám amikor a légiós Sergio révén vezetést szerzett a Mezei, utána lassacskán beindult a hazai gólvágó gépezet, s már a szünetig 3-0-ra húzott el az MVFC.

A második játékrészben a Mezei még egyszer talált be, a mieink azonban sajnos egyszer sem. Érdeksé, hogy a Berettyó ellen nagyon nem megy a gólszerzés a DEAC-nak, holott - bár tény, talán a legerősebb magyar futsalgárdáról beszélünk - vannak helyzeteink, ám valahogy kimaradoznak sorra ellenük. 

Ezzel együtt is: hajrá, DEAC!

Pénteken pedig 18 órától ITTHON szurkoljunk minél többen a Dunaferr ellen, hiszen egyfelől megérdemlik a srácok, másfelől az újvárosiak ellen bizony voltak már nagyon szoros, emellett kiváló meccseink a mostani bajnokságban, tehát remélhetjük, hogy ismét nagy izgalmakra és talán DEAC-pontokra is számíthatunk!

Fotó: Papp Attila (archív)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Koppányi Szabolcs
közzétéve: 2018-04-11 13:18:40

további cikkek a témában
Responsive image
Fradi-verés idegenben!

Koppányi Szabolcs * 2017-10-28 00:50:51

Responsive image
MEFOB futsal: 8 között a DE csapata

Koppányi Szabolcs * 2018-04-17 13:22:41

Responsive image
A játékosaim győztesek!

Koppányi Szabolcs * 2018-05-26 19:28:37