Elek Gergő nem aggódik...

2018-05-25 11:10:49

...a csapat megy vele, bármi is a kihívás!

A DEAC -NYÍRGYULAJ NB1-es futsalmeccs ma, pénteken 18.00 órától a DESOKBAN az utolsó a play off során. Aki nyer az mehet az 5. helyért utána. Edzőnk, Elek Gergő azonban nyugodt, hiszen mostanra kiderült: a DEAC is megüti a hazai élvonal szintjét. Már biztosan bennmaradtunk. Lássuk hát ma este, mire jutunk az erős, de a korábbi riválisainknál nem erősebb Nyírgyulajjal szemben?!

1. A MECCS. Mi lehet a jó hozzáállás a Gyulaj ellen, ha nagyon komolyan vesszük és erre fókuszálunk mint gép vagy pont lazítani kell a srácokat, hogy nehogy begörcsölve kapituláljanak az amúgy igen jó erőkből álló Nyírgyulajjal szemben?

2. Nyilván azzal most felesleges foglalkozni mi lesz utána, mert a pénteki eredménytől függ. Ez egy őszinte meccs lehet, vagy azért nem ugyanaz a helyzet mindkét gárdánál? Hiszen ugye nekünk nyerni kell az előrelépéshez, nekik - bár erre játszani hülyeség volna - elég az iksz is.

3. Ki épül még fel esetleg, vagy a hétfői kerettel dolgozol, s fog pályára lépni?

ELEK GERGŐ:
- 1. A formánkra, az előző mérkőzésekre kell alapozni! Valóban jó erőkből áll a Nyírgyulaj, de a Mezei és az Újváros még jobbakból, és velük x-es meccset játszottunk! Nincs rajtunk nyomás. Bent maradtunk! Aggódjon a Fradi meg a Bőny... De én olyan ember vagyok, hogy ide nekem az oroszlánt is! És a játékosok Újvárosba bebizonyították, hogy jönnek velem! Foggal körömmel küzdeni fogunk, hogy legyőzzük Lovas Norbiékat!

- 2. A futsalban nem lehet x-re játszani. Ez annyit tesz, hogy x-nél mi fogunk 5-4-ezni, ők nem. Tudni kell, hogy ők az esélyesek, de ez minket nem érdekel!

- 3. Györfi tér vissza előre láthatólag, de nála sok volt a kihagyás, nem tudom mennyit tud játszani. Mire elfogynak a meccsek felépül mindenki... Még szerencse, hogy én, meg Jóga Bandi nem voltunk sérültek...

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Koppányi Szabolcs
közzétéve: 2018-05-25 11:10:49

további cikkek a témában
Responsive image
MEFOB futsal: 8 között a DE csapata

Koppányi Szabolcs * 2018-04-17 13:22:41

Responsive image
Pallai újra a DEAC-ért hajt - nem egyedül

Koppányi Szabolcs * 2018-03-29 09:14:53

Responsive image
A négyes döntőbe tartanak a lányok

Koppányi Szabolcs * 2019-01-25 20:57:52