Nem idegenben, hanem ITTHON hétfőn!

Frissítés: 2018-09-27 17:36:03

FIGYELEM! Pályaválasztó módosítás történt, ezért a DEAC fiú futsalosai hétfőn a DESOK-ban, és nem a fővárosban játszanak a BME-vel. Itthon vehetjük fel a harcot az NB2 bajnokával.

1. A BME még nyeretlen, nekünk van egy sikerünk. Ők feljutottak (bajnokként), mi sikeresen, magabiztosan bennmaradtunk az utóbbi idényben. Otthon nyilván harapni fog ellenfelünk hétfőn, de mi sem Fülest olvasni megyünk oda nyilván. Milyen meccset vársz?

2. Faragó Ádámmal (a nyári amerikai útjáról hazatérő kapusról van szó) kiegészülve utazunk vagy sem, illetve kikre nem számíthatsz esetleg?

3. Mennyire sikerült a heti meló a srácokkal, közbeiktatva egy YouDay-t is?

ELEK GERGŐ:

1. ("otthon nyilván harapni fog...") A dolgok jelenlegi állása szerint nem a BME csarnokban játszunk, mert felszakadt a parketta. Végül elcseréltük a pályaválasztói jogot, mivel nem találtak másik csarnokot. Sportszakmailag ez számunkra nem jó, mivel tavasszal 4 idegenbeli meccsünk lesz zsinórban, de szakosztályvezetőnk jelezte, hogy a jó viszony megtartása érdekében menjünk bele. A helyszín jelentősen befolyásolja a mérkőzést! Itthon sokkal inkább mi vagyunk az esélyesek. Győzelmet várok!

2. Egy Faragó lesz a keretben, egy nem. Ádám keretben lesz. Ma, csütörtökön már velünk edz. Lajosnak beszakadt a hasfala, ő nem játszik.

3. A YouDay nem befolyásolta a felkészülésünket, szerencsére tudtunk előtte edzeni. A munka jól alakul! Több variációnk lesz támadásban! Kovács és Vékei kezd beépülni a csapatba, sok olyan dolgot csinálnak ők, illetve velük a társak amik nagyon tetszenek, remélem meccsen is láthatunk ilyeneket! Rácz is úgy beindult, hogy lassan helyet követel magának valamelyik sorban, szóval kellemes gondjaim vannak.

A lényeg tehát még egyszer:

Az eredeti kiírástól eltérően NEM IDEGENBEN, hanem ITTHON fogadjuk október 1-én, 18.00 órától a BME gárdáját a férfi futsal NB1 következő fordulójában!

Minden szurkolót várunk szeretettel a DESOK-ba!

Hajrá, DEAC!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Derencsényi István


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Koppányi Szabolcs
közzétéve: 2018-09-27 17:21:59

további cikkek a témában
Responsive image
Jó meccs, rossz helyzetkihasználással

Koppányi Szabolcs * 2017-11-17 22:07:53

Responsive image
Dupla hab a tortán

Koppányi Szabolcs * 2018-06-11 17:55:36

Responsive image
Futsal UP: már csak egy fordulónk van hátra

Koppányi Szabolcs * 2018-05-24 14:12:41