Vasárnap itthon hajtanak a pontokért a csajok

Frissítés: 2018-10-04 10:38:45

DEAC - Eger női futsalmeccs vasárnap a DESOK-ban! A 17 órakor kezdődő meccsen első pontjaira hajt a második fordulóban Üveges Kata játékosedző gárdája. Kapusunkat azonban, aki komolyabb sérülést szenvedett, pótolnunk kell!

1. A rajt nem sült el jól, jönnek azonban a további meccsek, nincs idő keseregni. Itthon az Eger ellen várhatóan könnyebb dolgunk lesz, ezt nem nagy bátorság kijelenteni. Mire számítasz?

2. Nyilván le voltak kettyenve a lányok a balsikerű vereség miatt. Hogy érzed azóta sikerült túllépni ezen?

3. Kapusunk vizsgálata mit mond, mennyire komoly a sérülése?

ÜVEGES KATA:

1. Továbbra is bizakodó vagyok! Nem szeretném, ha az előző meccsen rágódna a csapat! Az biztos, hogy nagy hiányosság most nekünk a kapusunk, Tóth Renáta kiesése. Ettől függetlenül ez nem okozhat akkora gondot, hogy az eredményen kelljen aggódnunk!

2. Az egész heti munkánk arról szól, hogy az esetleges hibákat kijavítsuk! Fontos, hogy az alapokkal mindenki tisztában legyen! Külön, 1,5 órában videóelemzés is lesz ma, csütörtökön az edzés előtt! Hogy a játékosok vizualizálni tudják majd a játékuk során, ha a védekezésben elcsúsznának, túlfutnának! Nem érzem, hogy a hétvégi vereségen agyalnának a lányok. Nyílván mindenki tisztában van vele, hogy az eredmény egyáltalán nem tükrözi a valóságot.

3. Tóth Renátának részleges combizom-szakadása lett, ezért próbálunk most ideiglenesen máshonnan segítséget szerezni!

Hajrá, hölgyek! Gyors gyógyulást, Reni!

Duma, plakátkép: Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-10-04 10:36:05

további cikkek a témában