Pénteken kezdődnek a Dunaferr-napok

Frissítés: 2018-10-19 11:01:29

Október 19-én, 18.30-ól a DESOK-ban játszik a Dunaferr futsalcsapata a DEAC ellen. Elek Gergő hazai együttese ugyanakkor a hétfői Haladás elleni játékra építve akár pontot, pontokat is szerezhet a dobogóra aspiráló gárda ellen.

A Debrecen Televízió szerda esti Hajrá! című magazinműsorában Elek Gergő edző volt az interjúalany. Erről videót hamarosan közlünk!

1. A Dunaferr jó bajnokságot futhat, úgy tűnik. Erős csapat, bárkinek nehéz ellene. Mi egy kemény szombathelyi túrán már voltunk hétfőn, pénteken fogadjuk az újvárosiakat. Durva hét: de ha összejön, mivel nyerhetünk pénteken a Dunaferr ellen itthon?

ELEK GERGŐ:
- Azon a vonalon haladva, mint a Haladás ellen! Játékban felvettük a harcot, helyzeteink ugyanúgy voltak, mint nekik. Itthon frissebben, szokásos környezetben, a hibákat még kevesebbre szorítva, lehet esélyünk a pontszerzésre.

2. Érdekes talán, hogy a Dunaferr, bár vezette is a bajnokságot, egyfelől többet játszott, mint a Berettyó, tehát csalóka még ez a tabella, másfelől eddig két igazán nagy riválissal találkozott, s közülük a Veszprémet legyűrte, ám otthon a Haladástól kikapott. Tavalyhoz képest erősebb vagy hasonló ez a mostani Dunaferr szerinted?

ELEK GERGŐ:
- Hasonló. Talán kicsit gyengébb, mert Horváth Norbert, egy bal lábas, válogatott játékos távozott tőlük, továbbá kapus poszton sok a baki. Mindettől függetlenül egy bomba erős, éremesélyes csapat.

3. Hogy áll csapatunk az úr színe előtt, sérülések, mentális, fizikai állapot...

ELEK GERGŐ:
- Kondás Kristóf előző héten megsérült, Szombathelyre se utazott velünk. Csütörtökön derül ki, hogy tud-e játszani, kicsi az esély a játékára. Kovács István és Faragó Lajos szedett össze egy-egy "jól sikerült" maradandó belépőt, de őrájuk, bízom benne, hogy számíthatok! A többiek fizikálisan és mentálisan is készek a mérkőzésre!Érdekesség, hogy a férfi futsalosok (NB1) mellett másik élvonalbeli gárdánk, a szintén NB1-es férfi röplabdacsapatunk is a Dunaferrt fogadja a hétvégén (róluk egy másik beharangozóban írunk). A futsalosok tehát PÉNTEKEN 18.30-tól, a röpisek pedig vasárnap 17 órától játszanak, ugyanúgy a Dóczy utcai DESOK-ban.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Derencsényi István (fotó megvágva)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Koppányi Szabolcs
közzétéve: 2018-10-18 08:34:06

további cikkek a témában
Responsive image
Fontos meccset nyertek meg a lányok Berettyóújfaluban

Koppányi Szabolcs * 2018-03-04 21:31:16

Responsive image
Mega menetelés a héten a röpis csajoknál!

Koppányi Szabolcs * 2017-11-09 15:46:57

Responsive image
Nagyon egyértelmű DEAC-siker született

Koppányi Szabolcs * 2019-04-15 00:45:48