Gergő és Ádám így látta

2017-10-12 16:38:20

Gergő és Ádám így látta

A Veszprém - DEAC férfi futsal NB1-es bajnoki (3-1) során a hazaiak pokolian megszenvedtek a mieinkkel, de egyenlítésünk után a legvégén még kettőt bevágtak Faragó kapujába, így nem borult a papírforma.

ELEK GERGŐ, a DEAC edzője szerint a meccs elején nagyon nyomott a Veszprém, ezért félő volt, hogy sokkal kap ki csapata. Utána, szerinte kiegyenlítettebb lett a játék, s a DEAC felnőtt a bakonyi gárdához. A szünet utáni időszakot illetően Gergő azt látta, hogy fizikálisan már fölénk nőtt a Veszprém, de így is tartotta magát a vendég együttes. Mint edzőnk mondta, büszke csapatára,a küzdőszellemre, de taktikailag még fejlődni kell.


FARAGÓ ÁDÁM

Kapusunkkal beszélgettünk, aki a Veszprém ellen sokat tett azért, hogy a DEAC a meccs utolsó pillanatáig versenyben maradjon a pontszerzésért.

1. Sorozatban támadta a kapunkat a Veszprém, de sokáig nem talált be. Nem kevés szereped volt ebben is. Saccra hányszor avatkozhattál közbe szerinted a meccs során?

FARAGÓ: 
- A mérkőzés során a szerencse, illetve a csapattársaim is kisegítettek pár szituációban!. Nagyjából 9-10 védésem lehetett a meccsen.

2. Hogy érezted magad ebben a hatalmas össztűzben, inkább motivált, hogy ennyi dolgod van vagy már túl nagynak érezted a nyomást?

FARAGÓ:
- Engem általában motivál az, ha tudom, hogy sok dolgom lesz, mert ilyenkor jobban koncentrálok és nem engedhetem meg, hogy lankadjon a figyelem. A mérkőzés nagy részében dominált az ellenfél, és érezhető volt az idő múlásával, hogy előbb-utóbb áttörik a védelmünket, ami sajnos sikerült is nekik.

3. Idézd fel a legnagyobb védést, amit szerinted bemutattál!

FARAGÓ:
- Talán a mérkőzés elején az első pár percben volt egy védésem, amikor is egy szélső bepasszolt labdára vissza tudtam érni az üres kapuba és bevetődve a labda elé, kézzel sikerült hárítanom 

Fotó: Koppányi és www.vehirsport.hu


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Koppányi Szabolcs
közzétéve: 2017-10-12 16:38:20

további cikkek a témában
Responsive image
Májusban már szereztünk pontot ellenük!

Koppányi Szabolcs * 2018-11-23 10:54:12

Responsive image
Koncentráció!

Koppányi Szabolcs * 2018-04-23 22:40:28