Bronson újra itt

Frissítés: 2018-08-07 15:20:05

Kovács Bronson, más néven Zoli, a jelek szerint nem szeret kapkodni; 2015-ben, magyarországi kezdő szezonja előtt is elsőként érkezett meg és az idén is szinte ugyanez történt. Pedig szó szerint a világ másik végéből jött, Sault Ste. Marie és Debrecen távolsága légvonalban is több, mint 7400 kilométer, ha hinni lehet az internetes alkalmazásnak.

Július 10-én délután négy órakor startolt el otthonról, útjának első állomása Toronto volt, majd München, végül Budapest következett. A július 11-ről 12-re virradó éjszakát volt csapattársa, Keegen Dansereau vendégeként a fővárosban töltötte, majd 13-án déltájban, a Nagyerdőn találkozott Fucskó Tamás csapatvezetővel. Bronson mit sem változott az elmúlt években, a leginkább feltűnő az volt, hogy megszabadult a playoff-szakálltól, amellyel az idén tavasszal leginkább alaszkai aranyásóhoz hasonlított. Első útjuk a DEAC Kft székhelyére vezetett, ahol Lóczi Lászlóné, Kovács Marianna ügyvezető és Zoli kézjegyükkel látták el a cég és a sportoló között létrejött szerződést.

A program következő etapját a debreceni lakóhely elfoglalása képezte. A csendes utcában fekvő tágas, modern berendezéssel felszerelt lakás azonnal elnyerte Zoli tetszését, hanyatt dobta magát az ágyon, majd rögtön megkezdte személyes holmijának kipakolását. A kérdésre, hogy minden rendben van-e, csak felmutatta a hüvelykujját.

A hosszú idő óta első debreceni ebédjét a Hotel Óbesterben töltötte el, szerinte ugyanis ott van a legjobb konyha a városban. A sportos, salátából, pirítósból és bacon-ből álló ebédjének elfogyasztása után pihenni tért, hiszen hosszú utat járt be az Óhazáig. Bronson Zoli visszatért a „legek városába”, ahol a legjobb a konyha, legszebbek a lányok és reméljük, a legjobb hokicsapat is itt szerveződik!

Szöveg: =cs=, fotók: Kecskeméti Áron


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2018-07-16 08:30:00

további cikkek a témában
Responsive image
Ifjú titánok Fehérvárról

DEAC * 2018-06-15 09:15:00

Responsive image
Gyergyóban lehet javítani

DEAC * 2019-01-12 14:00:00