Vereség az első meccsen

2017-09-19 09:51:00

A szép számú hazai közönség előtt remekül kezdte a játékot a DEAC, az első támadást sikerült rögtön gólra váltani. Az első félidőben a játé képe abszolút hazai dominanciát mutatott, a vendégek nem tudták feltörni a kemény debreceni védelmet, melyet Mándi Norbi jó kapusteljesítménye is támogatott. A DEAC könnyen szerezte góljait felállt fal ellen és lerohanásból ia, a félidőben 12-9-es, megnyugtató hazai előnyt mutatott az eredményjelző.

A második félidőre kapust cserélt a vendégcsapat, ami sajnos döntő momentumnak bizonyult. A miklósiak 4 perc alatt ledolgozták az első 30 percben összeszedett hátrányukat, sőt a 40. percre 3 gólos előnyt alakítottak ki. A hazai sokkot egy időkéréssel próbálta megtörni a hazai szakvezető, Szabó Csaba, melynek következtében elkezdte a felzárkózást a DEAC. A hátralévő negyed órában többször is támadhattak az egyenlítésért a debreceniek, de valahol mindig hiba csúszott a befejezésekbe. Hiába nyitott egy kemény hajrát 4 gólos hátrányban a DEAC 5 perccel a vége előtt, a vége 22-23-as vendéggyőzelem. A kihagyott helyzetek és technikai hibák sajnos megbosszulták magukat, egy abszolút nyerhető meccset buktak el a fiúk. A mutatott küzdőszellem a jövőre nézve biztató, azonban a kiélezett mérkőzések megnyerésére sokkal pontosabb játékra, biztosabb befejezésekre és hidegebb fejre lesz szüksége az együttesnek.

A mérkőzés krónikájához sajnos hozzátartozik, hogy az első félidő végén Mucza Norbert orrtörést, Sugár Bence pedig súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett. Állapotukról pontos információ még nincsen, jobbulást kívánunk mindkét játékosnak!

DEAC - Törökszentmiklós 22 - 23

A következő fordulóban nehéz túra vár a DEAC-ra, ugyanis a fiúk a tavalyi szezon ezüstérmeséhez, a Contitech Algyőhöz látogatnak. Legközelebb szeptember 30-án, szombaton 18 órától szurkolhatnak a nézők hazai pályán a csapatnak.

Hornyák Zoltán


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2017-09-19 09:51:00

további cikkek a témában