Bognár Kristóf újabb két évig a DEAC-ban

2019-04-25 14:33:00

A DEAC kosárlabda szakosztályának vezetősége a héten megállapodott Bognár Kristóffal a folytatásról. Az erőcsatár két szezon óta tagja a csapatnak, a szerződéshosszabbításnak köszönhetően pedig újabb két idényen keresztül fogja még szolgálni a klubot.

-Örülök neki, hogy sikerült közös nevezőre jutni a vezetőséggel, és bár volt máshonnan is igen komoly érdeklődés irántam, én úgy voltam vele, hogy szeretném Debrecenben folytatni. Az első A-csoportos szezon óta a csapatnál vagyok, hatalmas fejlődésen megy keresztül a klub, aminek részese akarok lenni a folytatásban is. Szeretném, ha a DEAC mint csapat, és én is, mint játékos, közösen előrébb tudnánk lépni. Nagyon szeretek Debrecenben élni és kosárlabdázni, és egyeztetve a szakmai stábbal is, nagyon gördülékenyen folytak a tárgyalások, sikerült hamar megegyeznünk. –számolt be a megállapodásról a játékos.

A Magyar Kupában idén bronzérmet szerzett a DEAC, és az alapszakaszban is pozitív mérleggel zárt, melynek köszönhetően csak egy hajszállal maradtak le a felsőházról. A középszakaszban ugyanakkor sehogy sem akar kijönni eddig a lépés, amit a csapatkapitány is elismert.

-Kár lenne tagadni, a csapat most hullámvölgyben van, sajnos nem megy úgy a játék, mint a bajnokság korábbi szakaszában, a szurkolók jogosan lehetnek csalódottak a teljesítményünk miatt. A hátralévő középszakasz meccseinken maximálisan oda fogjuk tenni magunkat, igyekszünk minél több meccset megnyerni. –zárta szavait Bognár Kristóf.

 

KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2019-04-25 14:33:00

további cikkek a témában
Responsive image
DEAC: új csapat,régi lendület

DEAC * 2017-09-27 14:08:50

Responsive image
Idegenben is nyerni tudott a DEAC

DEAC * 2017-10-24 15:11:27