Gólerős futballistával erősítettünk

2019-07-05 07:58:00

A DEAC-ban folytatja a pályafutását Kertész Tamás. A 27 esztendős labdarúgó a Debreceni Egyetem hallgatója, így kapóra jött számára csapatunk ajánlata. Kertész az előző szezonban a Tiszaújvárost erősítette, fellépéseit nyolc góllal zárta. A játékos szerint az élbolyban fogunk végezni az NB III-ban.

Labdarúgóink hétfőn megkezdték a felkészülést a következő szezonra. A csapathoz csatlakozott az élvonalbeli tapasztalattal is rendelkező Kertész Tamás, aki az előző idényben a Tiszaújváros szerelését öltötte magára. Ezt megelőzően a Létavértest, a Békéscsabát, a Loki második alakulatát, a Kaposvárt, a Zalaegerszeget és a Szeged-Grosics Akadémiát erősítette.

„A Debreceni Egyetem hallgatója vagyok, így kapóra jött a DEAC ajánlata. Egyből megtetszettek a vezetőség által felvázolt tervek. Szerintem az első öt közé kerülhetünk, de ettől akár merészebb álmaink is lehetnek. Nem ismeretlen közegbe csöppentem, két-három embert leszámítva a többieknek nem kellett bemutatkoznom. Hogy mit tartok az erősségeimnek? Gyors futballista vagyok, emellett kellően agresszív is. A kapu előtt sem jövök zavarba, általában jó ütemben érkezek a passzokra” - fogalmazott Kertész.

A 27 éves játékos az utóbbi szezonban nyolc találattal segítette a tiszaújvárosi egyletet. Legjobb teljesítményét a Salgótarján ellen produkálta, a Nógrád megyeiek kapuját három góllal terhelte.

„Nem vagyok teljesen elégedett a gólok számával, a következő szezonban ennél többet akarok lőni. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem kaptam annyi lehetőséget kezdőként, amennyit szerettem volna, remélem a DEAC-nál ez változni fog. Korábban már megszereztem a gólkirályi címet az NB III-ban, örülnék, ha ez jövőre megismétlődne. Békével váltunk el egymástól, a jó kapcsolat megmaradt. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a tiszaújvárosi vezetőségnek, az edzőknek és a csapattársaknak!” - zárta mondandóját új szerzeményünk.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-07-05 07:58:00

további cikkek a témában
Responsive image
Óriási DEAC-bravúr!

Biró Ádám * 2019-09-21 22:44:00

Responsive image
Két gólos hátrányból állt talpra a DEAC

Biró Ádám * 2017-11-15 14:00:00