Sándor Tamás is a DEAC-hoz igazolt

Frissítés: 2019-07-06 13:54:34

Kertész Tamás és Mezei Balázs után Sándor Tamás személyében újabb futballistával bővül a Debreceni Egyetem együttese. Tamás az előző két szezonban a Dunaújvárost erősítette. Úgy érzi, hasznos volt az újvárosi időszak, hiszen több poszton is bevetették, így értékes tapasztalatokkal gazdagodott.

Alakul a DEAC kerete a következő szezonra. Arról már korábban beszámoltunk, hogy Kertész Tamás és Mezei Balázs is elfogadta az együttesünk ajánlatát, rajtuk kívül Sándor Tamással is dűlőre jutottak a vezetők. A hamarosan 23. születésnapját ünneplő labdarúgó pályafutása a Lokiban kezdődött, később megfordult a Balmazújvárosban és a Cigánd alakulatában, legutóbb pedig a Dunaújváros húzóemberének számított.

„Pöszmet Tibi vette fel velem a kapcsolatot. Egyből elnyerte a tetszésemet az általa felvázolt koncepció. Az eddigi edzések alapján bizakodó vagyok a szezonrajtot illetően, szerintem komoly céljaink lehetnek. A Dunaújvárosban lehúzott két évet hasznosnak gondolom, mivel idegen környezetben kellett feltalálnom magam. Emellett a szakmai stáb több poszton is bevetett, amiből szintén sokat profitálhatok a későbbiekben” - mondta a játékos.

Sándor Tamás neve jól cseng a cívisvárosban, hiszen új igazolásunk édesapja a Loki korszakos egyénisége volt, a piros-fehér egylettel négyszer lett bajnok, 2008-ban pedig a Magyar Kupát hódította el.

„Természetesen kikértem édesapám véleményét a klubváltás előtt, de az utolsó szót nekem kellett kimondani. Döntésemben az is szerepet játszott, hogy a szüleim így gyakrabban tudnak kijönni majd a mérkőzéseimre” - mutatott rá Sándor.

Sándor Tamás a legotthonosabban a középpályán érzi magát, de a pálya többi részén sem jön zavarba.

„Szeretem a sok passzra épülő futballt. A védekezés nem az erősségem, ám ebben is sokat fejlődtem az Újvárosban. A hátsó alakzat szélén is bevetettek, így az egy az egy elleni szituációk terén is előreléptem. Reményeim szerint gólokkal és gólpasszokkal tudom segíteni a DEAC-ot a minél jobb eredmény elérésében” - hangsúlyozta a futballista.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-07-06 13:44:00

további cikkek a témában