Újabb erősítés a DEAC labdarúgócsapatánál

2018-03-08 15:21:36

Luis Ramos személyében újabb rutinos, egykori NB I-es labdarúgót igazolt a DEAC NB III-as együttese. A játékos a hétvégi szezonrajton már be is mutatkozhat az együttesben.

A 32 éves hondurasi középpályás hazája mellett játszott a szlovák élvonalban is, majd 2009-ben Debrecenbe igazolt. Cívisvárosi évei alatt kétszer nyert magyar bajnoki címet, kétszer lett Magyar Kupa-, egyszer pedig Ligakupa-győztes. Részese volt a Loki menetelésének a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában is, emellett szerepelt hazája válogatottjában.

Máté Péter és Spitzmüller István után újabb, nemzetközi rutinnal is rendelkező középpályás segíti tehát tavasszal a DEAC-ot céljai elérésében. Ez nem más, mint az NB III-as tagság meghosszabbítása, a középpályás erről is beszélt két nappal a tavaszi rajt előtt. „- Először is szeretnék újra jó formába jönni, a cél pedig a csapattal az, hogy bennmaradjunk az NB III-ban. Szerintem az új játékosok meg fogják erősíteni a csapatot, és sikerülni fog jó helyezést elérni a bajnokságban. Ez az elsődleges cél, vagyis, hogy a lehető legjobb helyezést érjük el a szezon végén. Jól érzem magam Debrecenben, ismerem a csapatot és jól kijövök a játékosokkal. Számomra fontos, hogy olyan helyen focizzak, ahol jól érzem magam” – mondta Luis Ramos, aki egyébként korábban már a DEAC strandfoci csapatában is lelkesítette a fiatalokat pozitív hozzáállásával.

A DEAC mezt Jávor András adta át csütörtök délelőtt a labdarúgónak. A klub társadalmi elnöke szerint erősödött az együttes. „– Azt várjuk, hogy a csapat sikeresebben fog szerepelni, mert a tavalyi jó indulás után kemény visszaesés következett. Reméljük, hogy az új játékosok hosszútávon is a DEAC családját fogják szolgálni. Mi igyekszünk segíteni őket abban, hogy lehetőséget adunk nekik a tanulásra, így a foci világa után könnyebben nekivághatnak a civil életnek – mondta Jávor András.

Luis Ramos az idei első tétmérkőzésen már be is mutatkozhat. Az alaposan megerősített együttes szombaton 14:30-tól az ESMTK-t fogadja a DEAC pályán.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Pénzes-Kemecsei Zsuzsa
közzétéve: 2018-03-08 15:21:36

további cikkek a témában
Responsive image
Magyar Kupa: Szarvasra utazik a DEAC

Pénzes-Kemecsei Zsuzsa * 2018-09-04 13:42:00

Responsive image
Sikeres volt futballistáink fővárosi „portyája”

Pénzes-Kemecsei Zsuzsa * 2018-10-22 10:11:00

Responsive image
Buta hibák okozták a DEAC vesztét a listavezető ellen

Pénzes-Kemecsei Zsuzsa * 2017-10-30 12:20:00