Két hét után újra hazai pályán a DEAC

2017-09-01 20:13:34

Nagy feladat előtt áll Sáfár László alakulata, ugyanis az előző héten az ESMTK ellen elszenvedett 7-1-es vereséget szeretnék feledtetni idehaza a Gyöngyös ellen. A tabella tizenegyedik helyéről várhatja a DEAC a mérkőzést viszont egy esetleges győzelemmel hamar a pontvadászat elején találhatják magukat Mócsán Erikék.

A keret Balogh Krisztián érkezésével vált véglegessé, így már mindenki bevethető lesz szombaton. A csapatot biztos fűteni fogja a bizonyítási vágy hazai közönség előtt és biztosak lehetünk benne, hogy mindent meg fognak tenni azért, hogy kijavítsák az erzsébetvárosi kisiklást.

Nagy Zoltán, csapatunk új igazolása, első hazai mérkőzésére készül a DEAC színeiben és szeretné ha hazai környezetben sikerülne kijavítaniuk az ESMTK elleni vereséget.

„A hét elején éreztem a csapaton, hogy kihatott ránk az idegenbeli „hetes”. Egész héten azért dolgoztunk és tettük bele a munkát, hogy ezt feledtetni tudjuk majd és hazai pályán begyűjtsük a három bajnoki pontot.”

Rendeződni látszik a helyzet a DASE háza táján…

A múltheti nyíradonyi 17-0-s horror után komoly válaszút elé érkezett a DEAC „kistestvére”. Dér István végül maradt a csapat kispadján és ezen a héten majdnem minden edzést már maximális létszámmal tudott megtartani és elszántan készülnek a vasárnapi Kaba elleni bajnoki mérkőzésre. A találkozót vasárnap rendezik 15 óra 30 perctől az Egyetemi sporttelepen.

A DEAC II. végül idegenben kénytelen pályára lépni, mivel megcserélték a pályaválasztási jogot, így vasárnap Hajdúszovátra utaznak Katona Lászlóék. A megye II. harmadik fordulójában is a győzelem a célja az eddig százszázalékos DEAC II. együttesének.

Hétvégi program:

09.02. 17:30 DEAC - Gyöngyös AK /NBIII./

09.03. 15:30 DASE - Kabai Meteorit SE /Megyei I./

09.03. 15:30 Hajdúszovát SE - DEAC II. /Megyei II./

Mindkét hazai mérkőzésre a belépés ingyenes. Várunk minden szurkolót szeretettel!

Móré Bendegúz

DEAC Sajtóreferens


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2017-09-01 20:13:34

további cikkek a témában