Tiszafüreden folytatta jó szereplését a DEAC

2017-09-11 13:32:00

DEAC

Tiszafüreden folytatódott az előző heti Gyöngyös elleni gólhenger. Ezúttal is teljes kerettel utazhatott el a DEAC idegenbe és végül nagyon simán, 3-0-ra tudták legyőzni a szintén újonc Tiszafüred VSE gárdáját az NBIII ötödik fordulójában. Nagy Dávid ismét eredményes volt, illetve betalált az őt csereként váltó Csörgő Krisztián is. Harmadik gólunk Csábi Norbert öngóljából született. Összességében teljesen megérdemelt győzelmet aratott a DEAC, amely folytatta jó szereplését az NBIII-ban és már két mérkőzés óta tart győzelmi szériájuk. Külön kiemelendő, hogy a csatársor remeklése mellett a csapat védekezése is stabil, ugyanis Csúri Bence száznyolcvan perce nem kapott gólt.

Sáfár László: – Az első félidőben inkább a küzdelem dominált mind a két csapat részéről. A kapuk nem igazán forogtak veszélyben. A második félidőben a mi akaratunk érvényesült gyorsabban és precízebben játszottunk ellenfelünknél. Ez gólokban is megmutatkozott, így jó helyre került a három pont. Jövőhéten szombaton a Salgótarjánnal játszunk hazai pályán. Minden kedves szurkolónkat szeretettel várjuk.

A mérkőzés jegyzőkönyve itt érhető el: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/16963/5/1247256.html

DASE

A múltheti Kaba elleni győzelmet most egy „sima” 3-0-s vereség követte Monostorpályi ellen idegenben. Dér Istvánék a győzelem reményében utaztak az idei év meglepetéscsapatához, azonban nem sikerült pontot, pontokat rabolniuk a Monostor otthonából. A DASE vereségével maradt a tabella tizenegyedik helyén négy bajnoki ponttal.

A mérkőzés jegyzőkönyve itt érhető el: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/9/17082/5/1256494.html

DEAC II.

Tovább tart a DEAC II. menetelése és komoly esély mutatkozik arra, hogy Katona László csapata az idei szezon végén feljutást ünnepeljen. Noha, még csak négy forduló telt el a Megyei II. osztály küzdelmeiből, egyedül a DEAC II. rendelkezik hibátlan mérleggel a ligában. Ezen a hétvégén debreceni derbit vívtak az Agrár pályán a Debreceni Sport Club együttesével, amelyet nagyon nagy fölénnyel 6-0-ra nyertek meg. Góljainkon öten osztoztak: Csák Zsolt duplázott, Köstner Tamás ezúttal egy gólt vállalt, illetve betalált az első csapattól lejátszó Posta Norman is. Hatodik gólunk egy öngólból született. Ha így folytatják akkor jövőre ismét lesz csapata a DEAC-nak a Megyei I. osztályban!

A mérkőzés jegyzőkönyve itt érhető el: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/9/17088/4/1260384.html

Mérkőzésajánló

Mindhárom csapatunk hazai pályán játszik ezen a játékhéten. Hétvégén két tíz pontos csapat csap majd össze Debrecenben az NBIII hatodik fordulójában. A DEAC vendége a Salgótarján lesz szombaton 16 órától az Egyetemi sporttelepen. Megyei I. osztályú csapatunk a DASE vasárnap 15 órától fogadja a Derecskei LSE együttesét, míg a Megye II-ben a DEAC II. az elsőcsapathoz hasonlóan szombaton játszik a Nádudvarral 14 órától. Mindhárom hazai mérkőzésre várunk minden szurkolót!

09.16. 14:00 DEAC II.-Nádudvari SE

09.16. 16:00 DEAC-Salgótarján

09.17. 15:00 DASE-Derecskei LSE


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2017-09-11 13:32:00

további cikkek a témában