A listavezető ellen javíthatnak a DEAC futballistái

2018-09-28 15:28:00

A komoly terveket szövögető Jászberény vizitál a hétvégén Debrecenben. A DEAC a múlt héten sokáig emlékezetes találkozón búcsúzott a Magyar Kupától, de Spitzmüller István szerint túltették magukat a fiaskón, és már csak a következő feladatra koncentrálnak.

A kellemetlen Magyar Kupa-kiesést követően újabb kemény feladat vár a DEAC-ra, Sáfár László tanítványai a listavezető Jászberényt fogadják, a mérkőzés vasárnap 15.30-kor kezdődik. A jászberényiek hét fordulót követően 16 pontot szereztek, az ellenfelek kapuját pedig húsz góllal terhelték, így valószínűleg lesz dolga a debreceni védelemnek a hétvégén. Ellenlábasunk jó hangulatban várhatja a kezdő sípszót, ugyanis az előző héten a Mosonmagyaróvárt búcsúztatták a Magyar Kupában. A DEAC-nak kevésbé sikerült jól a kupacsata, mivel a Szarvas heroikus küzdelemben, büntetőkkel búcsúztatta együttesünket.

"A Jászberény a feljutást tűzte ki célul a szezon előtt, emiatt nem véletlen, hogy ilyen jó helyen áll a táblázaton. Úgy tudom, bátran vállalják a támadó futballt, így minden bizonnyal látványos mérkőzést láthatnak a drukkerek. Az eddigi eredmények miatt is valószínűleg nagy önbizalommal lépnek majd pályára, a magabiztosságukat még inkább erősítheti a Mosonmagyaróvár elleni győzelmük. Az összecsapás előtt nem elégszünk meg a döntetlennel, szeretnénk begyűjteni a három pontot. A Szarvas elleni kupavereségen már túltettük magunkat, az első edzésen levontuk a tanulságokat. Az első félidőben nem tudtunk felpörögni, de a második játékrészben fordítani tudtunk. A tizenegyespárbaj mindig lutrinak számít, amiből ezúttal sajnos mi jöttünk ki rosszul" - nyilatkozta Spitzmüller István.

A megye I-ben a DEAC II a Berettyóújfalu otthonában gyarapíthatja a pontjai számát szombaton 15 órától, míg a DASE másnap szintén 15 órától a Hajdúsámsonnal méri össze az erejét hazai környezetben.

 


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2018-09-28 15:28:00

további cikkek a témában
Responsive image
A DEAC II. nyerte a derbit

Biró Ádám * 2019-03-24 11:32:00

Responsive image
Visszavágtunk a Nyírbátornak

Biró Ádám * 2019-03-10 18:28:00