Újabb bravúrra készülnek a futballistáink

Frissítés: 2018-10-05 15:21:46

A Jászberény elleni parádét követően újra „kemény fába vágják a fejszéjüket” a DEAC futballistái, hiszen vasárnap az előző szezonban még az NB II-ben szereplő Szolnokhoz utaznak, a találkozó 14.30-kor kezdődik.

A Tisza-partiak jelenleg a negyedik helyen állnak a táblázaton, nyolc forduló alatt tizenhat ponttal gazdagodtak, míg a kilenc egységgel rendelkező DEAC a tizenegyedik pozíciót birtokolja. A szolnoki támadószekció egyik legveszélyesebb tagja a korábbi NB I-es gólkirály Simon Attila, aki már hétszer bevette az ellenfelek kapuját.

„A szolnokiak hazai pályán valószínűleg dominálni fognak, biztosan a három pont megszerzésére törekednek, de mi sem szeretnénk üres kézzel hazatérni. A stabil védekezés lesz a kulcs, ha hátul rendben leszünk, lesz esélyünk a jó eredmény elérésére. A múlt héten nagyon fontos győzelmet arattunk, ami jót tett a csapatnak. Erős a keretünk, így nem tartom reálisnak a jelenlegi helyezésünket. Hogy mivel tudtuk két vállra fektetni a Jászberényt? Korábban gondjaink adódtak a helyzetek értékesítésével, de ezúttal jól sáfárkodtunk a lehetőségeinkkel" - mutatott rá Bíró Péter, aki duplájának köszönhetően főszereplő lett az 5-1-es diadal során. A fiatal futballista saját teljesítményéről elmondta, örül a két gólnak, de természetesen a DEAC sikerét tartja a legfontosabbnak. Hozzátette, az utóbbi időben betegség és bokasérülés is hátráltatta, ám ezek a gondok már elmúltak, immáron teljesen egészségesen várja a következő erőpróbákat.

A megye I-es csapataink közül a DEAC II. a Sárrétudvarit fogadja szombaton 14 órától, míg a DASE ugyanebben az időpontban Hajdúhadházon lép pályára.  


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2018-10-05 15:14:00

további cikkek a témában
Responsive image
Döntetlennel kezdtek

Biró Ádám * 2018-08-07 09:34:00

Responsive image
A DEAC II. nyerte a derbit

Biró Ádám * 2019-03-24 11:32:00

Responsive image
Főtt tojás és sonka mellé DEAC-Szolnok

Biró Ádám * 2019-04-19 18:09:00