Cigándra látogat a DEAC

2017-10-06 09:00:00

Ismét idegenbeli hétvége következik felnőtt csapataink számára. A DEAC az NBIII kilencedik fordulójában Cigándra látogat, míg a DASE Hosszúpályi ellen kezdheti meg a felzárkózást a középmezőnyre a Megye I-ben. A DEAC II. Püspökladányban folytathatja szárnyalását.

DEAC

Nagy lendületet és kellő önbizalmat adhatott a csapat számára az előző fordulóban elért 3-2-es győzelem a Tiszaújváros ellen. Kincses Dániel bombagóljával az utolsó percekben megnyert találkozón fordítani tudott a Sáfár legénység, ami jól mutatta a csapat egységét és eltökéltségét az idei szezonban. A kemény munka, amit a hétközben végez a csapat meccsről-meccsre jobban látszik a DEAC játékán. Ezúttal az NBIII-ban rutinosnak számító Cigánd otthonában bizonyíthatnak az egyetemisták. Az elmúlt években az NBII mezőnyét is megjárt Cigánd formája idén nagyon rapszodikus. Utolsó öt bajnokijukon kétszer szenvedtek vereséget, kétszer játszottak döntetlent és egyszer hagyták el győztesen a pályát. Legutóbb a Tállya ellen remiztek. Az a meccs hat gólt és pontosztozkodást hozott.

Panaszra nem lehet oka a szakmai stábnak, ugyanis kellemes problémákkal küzdhet Sáfár László, akinek minden játékos a rendelkezésére áll a hétvége előtt. Nagy Zoltán eltiltását követően visszatérhet, így a rutinos védekező játékost is bevethető lesz vasárnap.

A Cigánd nyolc fordulót követően a hetedik helyen áll, míg a DEAC az ötödik pozíciót foglalja el. A mérkőzést vasárnap 15 órától rendezik a Cigándi Városi Stadionban.

DASE

Mikor, ha nem most? Tehetnénk fel a kérdést a DASE hétvégi vendégszereplése előtt. A DASE az elmúlt négy mérkőzésén vereséget szenvedett és továbbra is a Megye I. kiesőzónájának felett tanyázik. Az eddig szerzett négy pont nem túl acélos teljesítmény viszont most itt a lehetőség, hogy elkezdjék a pontgyűjtést Dér Istvánék. Vasárnap ahhoz a Hosszúpályihoz látogatnak, akik az előző fordulóban 17-0-s vereséget szenvedtek a DVSC II. együttesétől. A mérkőzést vasárnap 14 órától rendezik a Hosszúpályi Városi Sportpályán.

DEAC II.

Ismét egy nehéz mérkőzés vár a DEAC második csapatára. Ezúttal a tabellán negyedik Püspökladányban vendégszerepelnek Csák Zsolték. A DEAC II. győzelmi szériája jelenleg hét mérkőzés óta tart és továbbra is toronymagasan vezetik a Megyei másodosztály Déli csoportjának tabelláját. Az előző fordulóban nagy izgalmak közepette 2-1-re győzték le a Nagyrábét, míg a Ladányiak a Báránd elleni csúcsderbin játszottak 2-2-es döntetlent. A Püspökladány - DEAC II. mérkőzést szombaton 14 órától rendezik a Városi Sportpályán.

Mindhárom együttesünkre komoly feladat vár tehát ezen a hétvégén is. A mérkőzések eredményeiről folyamatosan beszámolunk majd facebook oldalunkon!

Program:

2017.10.07. 14:00 Püspökladány LE-DEAC II. (HBM II. osztály 8.forduló)

2017.10.08. 14:00 Hosszúpályi SE-DASE (HBM I. osztály 9.forduló)

2017.10.08. 15:00 Cigánd SE-DEAC (NBIII Keleti csoport 9.forduló)

Móré Bendegúz

DEAC Sajtóreferens


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2017-10-06 09:00:00

további cikkek a témában