Hozzáállásból jeles

2017-10-30 08:56:12

A DEAC női röpisei gyakorlatilag kihozták magukból ami most bennük van - a vasárnapi NB2-es meccsen a vendég Diósgyőr ellen. Ha pontosabban játszanak, szettet vagy szetteket is fogtak volna erősebb riválisunkkal szemben.

Egy hét szünet után 3 nap alatt két meccse lesz Péteri Vandáéknak, a második a debreceni rangadó az Eötvös ellen! Addig pedig edzés, gyakorlás lesz soron.

Női röplabda NB2, 2017. okt. 29.

DEAC - DVTK 0-3 (14:25, 14:25, 9:25)

KUSZKÓ ZSOLT:
- Nagyon örülök, hogy nem ott folytattuk, ahol a múlt héten abbahagytuk. Nagyon ügyesek voltak a lányok, hajtották, támogatták egymást. Viszont sajnos sok volt a pontatlanság, figyelmetlenség, ezért kevés pontot szereztünk. A Diósgyőr magassági és játéktudásbeli fölényét kihasználta, és így csak szett részeket tudtunk megnyerni. Természetesen gratulálok a miskolciaknak, de a lányoknak is, mert ezzel a hozzáállással, csapatmunkával jó úton haladunk. A következő héten nem lesz forduló ezért egy kicsit tudunk pihenni az azt követő dupla fordulós hétre.

A mieink a bajnokság eddigi szakaszában a TFSE ellen papírforma vereséget szenvedtek, majd Miskolcon az MVSC ellen már kitettek magukért - de ez nem eredményezett sikert. Sajnos az a hétvége igen szoros időbeosztású volt, hiszen 24 óra alatt játszottak a lányok egy kupameccset is, amely során kiestek a további küzdelmekből az Eger otthonában. Ezután itthon biztató játékkal verték a Nyíregyháza NB2-es csapatát, majd az erős Hercules otthonában közel álltak első idegenbeli győzelmük megszerzéséhez, ám, bár a jó játék igen, a diadal nem jött össze. A legutóbbi két mérkőzésen aztán két hazai fiaskó csúszott be, ám mind a Békéscsaba, mind a Diósgyőr fiatal, magas, jól képzett játékosokból áll, akik jelen állás szerint kicsit előrébb tartanak még nálunk. A csapat azért dolgozik, hogy ezt a hátrányt mielőbb eltüntesse.

November 9-én Nyíregyházára megyünk, majd 12-én itthon fogadjuk a DSZC-Eötvös DSE-t.

Tehát hamarosan városi derbit rendezünk a DESOK egyetemi csarnokban, amikor az Eötvös és a DEAC összecsap!

Fotó: Koppányi


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Koppányi Szabolcs
közzétéve: 2017-10-30 08:56:12

további cikkek a témában
Responsive image
Nagyágyú ellen zártuk az évet

Koppányi Szabolcs * 2017-12-18 09:28:19

Responsive image
Ismét dupláznak a röpis lányok

Koppányi Szabolcs * 2018-10-05 14:22:16

Responsive image
Ma bemutatkozhat a macedón válogatott is a csapatban

Koppányi Szabolcs * 2017-10-14 10:29:07