Kupameccsen okozhatunk meglepetést

Frissítés: 2019-11-12 16:58:43

A Debreceni Egyetem férfi röplabdázói a Magyar Kupa negyeddöntőjében a Kecskeméttel viaskodnak a legjobb négy közé jutásért. Az oda-visszavágós párharc első felvonását a DESOK-ban rendezik meg szerdán 19.15-től. Fodor Antal kijelentette, szeretnék megnehezíteni az erős kerettel rendelkező ellenlábas dolgát.

A DEAC az MK előző fordulójában a Győrt búcsúztatta, ám Bagics Balázséknak ezúttal jóval nehezebb dolguk lesz, hiszen a válogatott játékosokat felvonultató Kecskemét vár rájuk. A kecskemétiek a Dág kiütésével jutottak be a negyeddöntőbe. Dávid Zoltán csapata az NB I. A csoportjában öt meccset tudott le eddig, a mérlege három győzelem és két vereség.

"A papírforma alapján ellenfelünk számít az esélyesebbnek, ennek ellenére igyekszünk megnehezíteni a vendégek dolgát. Erős kerettel rendelkeznek a kecskemétieknek, hiszen többen is szerepelnek a nemzeti együttesünkbe, emellett három légiósuk is van. A Kecskemét szerváira figyelnünk kell, bár a Dunaferr ellen jól megoldottuk a nyitásfogadásokat. Abban biztos vagyok, hogy ezen a találkozón hasznos tapasztalatokkal gazdagodunk, amelyeket hasznosíthatunk a folytatásban" - nyilatkozta Fodor Antal vezetőedző.

Játékosaink jó hangulatban várhatják a következő összecsapást, hiszen szombaton a dunaújvárosiakat győzték le 3:1-re. Ez a siker fontos lehet a végelszámolásnál, hiszen a Fejér megyeiek hozzánk hasonlóan a harmadik helyre pályáznak a hatosunkban.

"Nagyon örültünk a diadalnak, hiszen egy erős és ambíciózus vetélytársat múltunk felül. Komoly tétje volt a találkozónak, ám ezt helyén tudták kezelni a fiúk. Ez az eredmény is mutatja, hogy nem irreális cél a hatba jutás a bajnokságban" - mutatott rá Fodor Antal.

Magyar Kupa negyeddöntő első mérkőzés
DEAC-Kecskeméti RC
2019. 11. 13. (szerda) 19:15, DESOK

Fotók: Derencsényi István


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-11-12 16:52:00

további cikkek a témában