Visszavághatunk a fehérváriaknak

Frissítés: 2019-11-16 15:38:53

A Debreceni Egyetem férfi röplabdázói a Dunaferr után újabb Fejér megyei gárdát látnak vendégül a bajnokságban, Fodor Antal együttese a Fehérvárral mérkőzik meg vasárnap 18 órától a DESOK-ban. A MÁV Előre-Bericap jelenleg az utolsó helyen szerénykedik a táblázaton, egyetlen győzelmét pont Tóth Andrásék ellen aratta.

Ellenfelünk eddig várakozáson alul szerepel a pontvadászatban, hat meccséből ötöt is elvesztett. A sikertelenség miatt edzőváltás is történt a Fejér megyei klubnál. Figyelmeztető jel lehet csapatunknak, hogy októberben nagy küzdelemben fektetett minket két vállra a vetélytársunk. Az a találkozó öt szettben dőlt el, az utolsó játszmát a házigazda tudta behúzni. A DEAC szerdán a Kecskeméttől szenvedett 3:1-es vereséget a Magyar Kupában. Fodor Antal úgy véli, ha a fiúk meg tudják ismételni az MK-meccsen nyújtott teljesítményüket a fehérváriak ellen, reális esélyük lesz a fontos győzelemre.

"Nem szabad lebecsülni a fehérváriakat az eddigi teljesítményük miatt, bár az igazat megvallva meglepett a produkciójuk, többet vártam tőlük a szezon előtt. Küzdelmes meccsre készülök, bízom a győzelemben, fontos lenne, ha 3:0-ra vagy 3:1-re diadalmaskodnánk. Riválisunk egyik kulcsembere Salazar, mellette a centerekre is figyelnünk kell. A mérkőzésen nagy jelentősége lesz a nyitásainknak. Úgy érzem, egyre jobb teljesítményt nyújtunk. Sokat profitáltunk Bagics Balázs visszatéréséből. Szerencsére a csapategységgel sincs semmi probléma, mindenki egy irányba húz" - nyilatkozta Budai Balázs.

NB I. B-csoport
DEAC-MÁV Előre-Bericap
2019. 11. 17. (vasárnap) 18:00, DESOK


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-11-16 15:32:00

további cikkek a témában
Responsive image
A sereghajtó érkezik

Biró Ádám * 2019-12-07 15:54:00