Megszakadt a nyeretlenségünk

Frissítés: 2019-11-18 10:53:11

A Debreceni Egyetem női röplabdázói a Diósgyőr otthonában folytatták a szereplésüket a bajnokságban. Kuszkó Zsolt csapata 3:0-ra múlta felül a diósgyőrieket, így a lányok visszatértek a győztes útra. Együttesünk következő ellenfele a Hercules SE lesz.

Már az első szettben letette a DEAC a névjegyét a DVTK csarnokában, ebben a periódusban csupán nyolc pontot engedtünk az ellenfélnek. A folytatásban kicsit összekapták magukat a diósgyőriek, de Szabó Csengéék a második és a harmadik játszmában sem botlottak. Csapatunk jelenleg a hatodik helyen áll a táblázaton.

"Úgy gondolom, az eredmény magáért beszél, nagyon örülök a győzelemnek. Mentálisan erősek voltak a lányok, emellett a nyitásfogadásainkat és a támadásainkat sem érheti kritika. Annak is örülök, hogy minden játékosomnak lehetőséget tudtam adni. A diadal motiválóan hathat a gárdára. Megyünk tovább, mindig akad csiszolnivaló. Ebben a bajnokságban egyébként nincsenek nagy különbségek, még a táblázat elején lévő alakulat is kikaphat egy hátrébb lévő rivális ellen" - nyilatkozta Kuszkó Zsolt.

U21-NB II Női Bajnokság Kelet B-csoport
DVTK-DEAC 0:3 (8:25, 20:25, 19:25)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-11-18 10:47:00

további cikkek a témában