Újabb lépést tehetünk a célunk felé

2019-11-30 17:02:00

A Debreceni Egyetem férfi röplabdázói Szolnokon folytatják bajnoki szereplésüket, az összecsapás vasárnap 19 órakor kezdődik. A Tisza-parti egylet nyolc meccséből kettőt nyert meg, emellett hatszor kikapott. Fodor Antal legénysége öt vereség mellett háromszor diadalmaskodott.

A DEAC jelenleg a negyedik helyen áll a csoportjában. Fodor Antal tanítványai szeme előtt a harmadik pozíció lebeg, ezt jelenleg a Dunaferr birtokolja. Csapatunk a hétvégén a Szolnok otthonában vizitál. A Tisza-partiakat október végén nagy küzdelemben győztük le 3:2-re a DESOK-ban.

"Ahhoz, hogy elérjük a célunkat, ezt a meccset is hoznunk kellene. A szolnokiaknál visszatért egy sérült játékos, aki húzóembere a csapatnak. Nem szabad engednünk, hogy vetélytársunk belelkesedjen. Riválisunk egyik erőssége a nyitás, erre mindenképpen figyelnünk kell. Itthon szoros összecsapáson fektettük két vállra a Szolnokot. Akkor mindkét együttes elég sok hibát vétett" - fogalmazott Hubicska Patrik.

Hubicskáék az előző kanyarban a Kaposvár "bajszát ráncigálták meg". Az esélyesebb Somogy megyeiek az első két szettet uralták, ám ezt követően a harmadik játszmát mi húztuk be. A negyedik felvonás szorás küzdelmet hozott, melynek a végén a vendébek örülhettek. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a DEAC több kulcsemberre sem számíthatott, ennek ellenére is tartottuk a lépést a bajnokság egyik éremesélyesével.

"Több pozitívumot is hozott a legutóbbi összecsapásunk. Bebizonyítottuk, hogy egy ilyen játékerőt képviselő csapat ellen is fel tudjuk venni a kesztyűt. Emellett az is örömteli, hogy egy rosszul sikerült szett után sem törtünk meg, hanem ugyanakkora lelkesedéssel tettük a dolgunkat. Ezek a jellemvonások a folytatásban is fontosak lehetnek" - zárta mondandóját Hubicska.

NB I. B-csoport
Szolnoki Röplabda Klub-DEAC
2019. 12. 01. (vasárnap) 19:00, Szolnok Városi Sportcsarnok

 


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-11-30 17:02:00

további cikkek a témában
Responsive image
Dupláznak a röpiseink

Biró Ádám * 2019-10-16 15:38:00

Responsive image
A végére lendültek bele a lányok

Biró Ádám * 2018-11-17 22:46:16