A közeledő Békéscsaba - DEAC meccs margójára

2018-01-04 09:28:24

A női röplabdázók NB2-es küzdelmei folytatódnak 2018-ban (január 6-án). Rögtön egy keleti derbivel, amelyen a mieinket Debrecenben ősszel legyőző, fiatal, ám képzett és nagyon technikás játékosokból álló békéscsabaiak fogadják Kuszkó Zsolt lánycsapatát.

A nehézségek ellenére is bizakodóak vagyunk, hiszen tud ez a csapat jó teljesítményt nyújtani - láttuk többször -, viszont terhet se rakjunk a vállukra, maradjunk annyiban, hogy ha kihozzák magukból a legtöbbet, már nem vallanak szégyent.

KUSZKÓ ZSOLT:
- Sajnos ez a január nagyon nem jó időszak nekünk, mert a lányoknak ilyenkor vannak a vizsgáik. Az edzéseken is foghíjas lesz a keret. A békéscsabai meccsről: verhető ellenfél, csak 3 pontra van előttünk, de a lányok elég hektikusak, szóval most különösen nehéz megmondani mire számíthatunk. Én egyébként minden megnyert szettnek örülök már, induljunk ki ebből. S remélem, hogy a lányok kiszámíthatatlansága fokozatosan csökken, a nyert szettek száma pedig nő a közeljövőben!

Azt tegyük még hozzá, hogy A MEFOB-ban is érdekelt csapatunk, időpont még nincs, de az első körben a Budapesti Gazdasági Egyetem együttese lesz az ellenfél. Ha továbblépünk a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem következhet.

Hajrá, csajok!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó (archív): Papp Attila.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2018-01-04 09:28:24

további cikkek a témában