Egy Lotti is csinálhat nyarat?

2018-03-08 14:21:18

A válasz: nem, ehhez egy CSAPAT kell! Ám elkezdheti a "nyárcsinálást" ;)

A DEAC női röpisei közül Bardócz Brigitta mondta el véleményét a play ott kezdetéről az NB2 keleti csoportjában, meg a csapatról, amelynek a céljai változatlanok: olyan egységgé kovácsolódni, amelyre lehet építeni a jövőben. Emellett dicsérte csapattársát, aki esett-kelt, ütött, védekezett - univerzális produkciót nyújtott.


LEGKÖZELEBB ITTHON: márc. 11. 18.00 DESOK, DEAC - MVSC!!!
1. Elkezdődött a rájátszás a női röpi NB2-ben, de tekintsünk egy kicsit előre! A DEAC szezonjának második felében milyen célt tűztetek ki magatok elé - nem a vezetők, hanem - ti, csajok?

BARDÓCZ BRIGI:
- A célunk igazából változatlan maradt: megmutatni, hogy mire is vagyunk képesek igazából. Magunknak és edzőnknek bizonyítani, hogy össze fogunk tudni érni, mint egy csapat a pályán is. Sajnos eddig a görcsösség jellemző ránk a meccseken, ám arra törekszünk, hogy a hitünk és a küzdőképességünk túllendítsen ezen minket.

2. Első ellenfeletek rögtön a nagyon jó DVTK volt. Akadtak hibák, de nagy momentumok is a mi produkciónkban. Te, mint a csapat egyik alapembere hogyan láttad a meccset, kit emelnél ki esetleg?

BARDÓCZ BRIGI:
- Pozitívan és lelkesen állt hozzá a meccshez a csapat. Személy szerint azért vártam még ezt a találkozót, mert néhány nagyon jó barátom is leutazott, hogy támogasson a pályán kívülről - ezúton is köszönöm nekik, és hát persze a törzsszurkolóinknak, hogy elkísértek bennünket! Amúgy a DVTK rutinos, összeszokott csapat, a tőlük megszokott jó játékot játszották, emellett tisztelettudóak voltak. Sokat tudunk ebből a meccsből tanulni. Voltak nagyon jó, küzdelmes pontok, lelkes mezőnymunka, bátor támadások, ász értékű nyitások. Egyértelműen kiemelném csapatkapitányunk, Papp Lotti teljesítményét, a szezon eddigi legjobbját nyújtotta. Bízom benne, hogy egyre több ilyen teljesítményre lesz példa a meccseken!

3. Mit vársz a 11-i hazai meccsen a másik miskolci gárda ellen a csatától?

BARDÓCZ BRIGI:
- Győzelmet szeretnék nyilvánvalóan, de ehhez minimum ilyen lelkesedés kell, mint a DVTK ellen, valamint még több koncentráció és pontosság!

Szurkolók! Gyertek, és lássátok szemetekkel a hölgyeket! VASÁRNAP a DESOK-ban!!!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó 2: Lotti nyit (egy másik meccsen) - Koppányi
Fotó 1: Brigit (pirosban) váltja Vanda - szurkolói kép


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Koppányi Szabolcs
közzétéve: 2018-03-08 14:21:18

további cikkek a témában
Responsive image
Megcsipegettük az esélyesebb Kecskemétet

Koppányi Szabolcs * 2019-03-16 08:25:45

Responsive image
Nagy hangulatban zajlott a medikus röpi is hétvégén

Koppányi Szabolcs * 2019-04-04 08:49:28

Responsive image
Túl jó volt a Szolnok most a számunkra

Koppányi Szabolcs * 2018-01-29 10:13:52