Idegenben, de Debrecenben a női röpisek vasárnap

Frissítés: 2018-10-18 10:26:45

Bár nem a saját pályánkon, de Debrecenben, városi riválisunk ellen lépnek pályára röplabdás lányaink vasárnap. Az október 21-i meccs 15 órakor kezdődik a Beregszászi Pál gimiben, ahol egy igazi ki-ki összecsapás várható. Ellenfelünk klasszisokkal a soraiban, de átalakulva várja a megerősödött DEAC-ot. Nem szabad kihagyni!

- Hétvégén városi derbi lesz az Eötvös ellen. 
Mondhatjuk, hogy az utóbbi évek legszorosabb csatája lehet? Hiszen a mi csapatunk egyre jobb, viszont ellenfelünk rutinos.

SZABÓ CSENGE:
- Igen mondhatni, hiszen sokan jöttünk át abból a csapatból, a DEAC amúgy is erősödött, illetve az Eötvös is átalakult, mentek el emberek onnan. Ám azért még Vojth Ildi, Fehér Anna, akik meghatározó játékosok, mindig ott játszanak. Korábban is izgalmas meccseket játszottunk. Fejben nagyon ott kell most lennünk.

Az NB2 keleti csoportjában a DSZC-Eötvös DSE a kecskeméti Röpke SE-t és a FATUM-Nyíregyházát is 3-1-re verte eddig. Ezzel a Békéscsaba mögött a 2. helyen áll a tabellán. A DEAC is jól rajtolt, mert itthon gyűrték le a Kuszkó-lányok a Miskolcot és a Szegedet is, igaz, Kispesten kikaptak. A mieink így a 3. helyet foglalják el a táblázaton.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-10-18 10:24:13

további cikkek a témában