A Pick Szeged fiataljait fogadjuk a DESOK-ban

Ismét összecsap a DEAC és a Pick Szeged U21 az NB I/B-ben. Csapatunknak ezúttal hazai pályán lesz lehetősége revánsot venni az első körben elszenvedett egygólos vereségért.

A Debreceni Egyetem alakulata fokozatosan lépked felfelé a tabellán, ahol jelenleg a hetedik helyet foglalja el. Múlt héten egy nehéz mérkőzés után a DEAC értékes győzelmet aratott, így végül két ponttal térhetett haza a Ceglédi KKSE otthonából.

Szombati ellenfelünk, a Pick Szeged az előző fordulóban szintén sikernek örülhetett, hiszen alaposan elverte a Ferencváros fiataljait. A csongrádi fiatalok a tabella negyedik helyén állnak jelenleg, négy ponttal gyűjtöttek többet, mint együttesünk.

A két csapat szeptemberben, Szegeden rendezett mérkőzésén 28-27-re a hazaiak nyertek, így lesz miért visszavágni. Sajnos nálunk még mindig többen bajlódnak sérüléssel és betegséggel, így lesznek hiányzóink szombaton.

Az eddigi teljesítményünk után nagy szüksége volt a csapatnak a Cegléd elleni győzelemre – kezdte István Péter. – Ez a siker viszont csak úgy ér bármit is, ha szombaton, hazai pályán is nyerni fogunk. Mindenképpen győzelemre készülünk, és bár vannak sérültjeink és beteg játékosaink, de szeretnénk visszavágni az ősszel elszenvedett vereségért, hiszen nagy szükségünk van minden két pontra – foglalta össze gondolatait a beállós.

A mérkőzésre belépőjegyet online, vagy a helyszínen lehet vásárolni 500 és 1000 forintos árakon. Felhívjuk a kilátogató szurkolók figyelmét, hogy a csarnokban kötelező a maszk használata, illetve a belépéshez védettségi igazolvány szükséges!

A találkozóról élő közvetítés is lesz a DEAC Youtube-csatornáján.

NB I/B 11. forduló
DEAC – Pick Szeged U21
szombat 18:00, DESOK

Süvöltős Bettina