A Magyar Kupában is bizonyíthatnak férfi futsalosaink

A Debreceni Egyetem férfi futsalcsapata a második körben kezdi meg a szereplést a Magyar Kupában. Elek Gergő legénysége a PEAC otthonában harcolhatja ki a továbbjutást, a mérkőzés csütörtökön 21 órakor kezdődik.

A pécsi gárda ebben az idényben az NB II Nyugati csoportjában szerepel. Ellenfelünk a pontvadászatot két vereséggel kezdte, de a legutóbbi két összecsapását sikerrel vette, így jelenleg a negyedik helyen áll a táblázaton. Érdekesség, hogy a Baranya megyeiek az eddigi találkozóikon huszonöt találatot termeltek, ami megsüvegelendő teljesítmény, de a húsz bekapott gól arról tanúskodik, hogy a védelmük sebezhető. A PEAC-ban eddig Bartal Bence Máté és Spannerberger Máté köszönt be a legtöbbször, mindketten ötször ünneplhettek.

Elek Gergő tanítványai önbizalomtól duzzadva várhatják az összecsapást, mivel az előző három fordulóban győztesen hagyták el a pályát. Csapatunk a jó teljesítményének hála a negyedik pozíciót birtokolja az élvonalban. A papírforma alapján a pécsi ütközeten a DEAC számít esélyesnek, reméljük, hogy ezt a pályán is tudja bizonyítani. A továbbjutás egyébként egy találkozón dől el.

Bár a helyzetünket nehezíti, hogy Two még mindig nem bevethető, Szabó Lajos pedig eltiltott. Rajtuk kívül Siska Gergő és Szentes-Bíró Tamás a válogatott összetartásán vesz részt, így rájuk sem számíthatunk. Emellett a hosszú utazás sem a mi malmunkra hajtja a vizet.

Magyar Kupa 2. forduló
PEAC-DEAC
2020. 10. 22. (csütörtök) 21:00, Lauber Dezső Sportcsarnok