Ismét rangadó vár női futsalosainkra

A Debreceni Egyetem csapata a szintén éremesélyesnek tartott TFSE-Szertartsport.hu otthonában vendégeskedik, a kezdő sípszó vasárnap 17:30-kor harsan fel.

A DEAC-nak az Astra elleni vereség miatt megszakadt a győzelmi szériája. A fővárosiak négy kör után veretlenek, de a képet árnyalja, hogy egy diadal mellett háromszor is döntetlent játszottak, a múlt héten például a Szekszárddal osztoztak meg a pontokon. Ettől függetlenül nyugodtan nevezhetjük a két gárda ütközetét a hétvége rangadójának.

“Az előző forduló eredményei is azt tükrözik, hogy nagyon kiegyenlített a mezőny” – kezdte a beszélgetést Torma Lilla. “A TFSE ellen egy háromesélyes mérkőzés vár ránk, de bízom a győzelemben. Ellenfelünknél több rutinos játékos akad, példaként Tell Zsófiát vagy Pádár Anitát tudnám megnevezni. Utóbbi semlegesítése nagyon fontos lesz a hétvégén. Anita nagyon jó az egy az egy elleni helyzetekben, emellett mindkét lábával veszélyes” – mutatott rá a kapus.

Az Astra ellen ugyan öt gólt kapott Torma, de egyik sem az ő lelkén szárad.

“Kis túlzással azt is mondhatnám, hogy Kota Gabriella játszott a DEAC ellen. Nem tudtuk megállítani Gabit, aki szenzációs napot fogott ki. Azt sem szabad elfelejteni, hogy mi ezer sebből véreztünk, emiatt szerettük volna elhalasztani a mérkőzést, de ebbe az Astra nem ment bele” – fogalmazott a 24 esztendős hálóőr.

Lilla nyáron érkezett a DEAC-hoz a Hajdúböszörménytől. Elmondta, remek döntést hozott, amikor rábólintott klubunk ajánlatára.

“Boldog vagyok, hogy ide igazoltam. Heti négy edzésen veszünk részt, profi körülmények között készülhetünk. Az is fontos, hogy a csapat minden tagja egy irányba húz” – zárta mondandóját Torma Lilla.

Női futsal NB I 5. forduló
TFSE-Szertarsport.hu-DEAC
2020. 10. 25. (vasárnap) 17:30, Vasas Sportcsarnok