Nem sok babér termett

A Debreceni Egyetem fiataljai pont nélkül zárták a gyulaházai túrát.

A DEAC U17-es és U20-as futsalcsapata Gyulaházán vizitált vasárnap. Az ifjabb korosztályban akadtak hiányzók, ezt pedig a listavezető vetélytársunk könyörtelenül megbüntette. A 8-0-s diadalból Veisz Bálint Attila három góllal vette ki a részét. Zákány Ferenc azért felfedezett biztató elemeket a cívisvárosiak játékában.

“Szűkös kerettel tudtunk nekivágni a mérkőzésnek, ennek ellenére akadtak pozitív momentumaink, ám sajnos ez az eredményben nem mutatkozott meg” – fogalmazott a DEAC edzője.

U20-as játékosaink erejéből jóval szorosabb mérkőzésre futotta, ám a pontszerzés nekik sem jött össze. Komlósi Péter megint nem hagyta otthon a góllövő cipőjét, ugyanis két találattal terhelte a gyulaházai kaput. Tehetséges centerünk ebben az idényben már 17 alkalommal köszönt be a pontvadászatban.

“Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de ellenfelünk kapusa remek napot fogott ki. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk a befejezéseknél pontosabbak lenni” – értékelte az 5-2-es vereséget Zákány Ferenc.

Fiú futsal I. osztály U17 Keleti csoport 12. forduló
Gyulaházai Futsal-DEAC 8-0 (4-0)
gólszerző: Veisz (2., 6., 33.), Kovics (15., 28.), Torma B. (19., 25.), Tintér (38.)
A DEAC összeállítása: Harangi, Kopjári, Csákó, Tóth Cs., Farkas M. Csere: Puskás A. Edző: Zákány Ferenc.

Fiú futsal I. osztály U20 Keleti csoport 12. forduló
Gyulaházai Futsal-DEAC 5-2 (2-0)
gólszerző: Torma M. (8., 19.), Csontos (26.), Koszta (34., 36.), ill. Komlósi (37., 38.)
A DEAC összeállítása: Tóth B. – Komlósi, Serestyén, Fehér D., Csirkés. Cserék: Gorzsás, Lakatos, Figeczki, Nagy K., Megyessy, Varga B. Edző: Zákány Ferenc.