Sándor Attila: rengeteg segítséget kapok

A fiatal futsalos szerint a Debreceni Egyetem gárdája az új szezonban is bejuthat a felsőházba.

A DEAC férfi futsalosai szerdán az MVFC Berettyóújfalut fogadták a DESOK-ban. Elek Gergő vezetőedző különböző okok miatt több játékosára sem számíthatott az edzőmeccsen, így a 18 esztendős Serestyén Szabolcs, illetve a 17 éves Sándor Attila is sok időt tölthetett a pályán. A fiatalok nem okoztak csalódást, sőt, Sándornak még a gólszerzés is összejött. Az összecsapást egyébként megyei vetélytársunk nyerte meg 3-2-re.

“Óriási motivációt jelent Szabinak és nekem is, hogy felkerülhettünk a felnőttekhez. Hetek óta készülök a csapattal, a programunkban jelenleg napi két edzés szerepel. Rengeteg segítséget kapok a csapattársaimtól és az edzőtől is, amiért nagyon hálás vagyok. Természetesen akadnak még hibáim, de ezekből próbálok tanulni. Az Újpest elleni felkészülési találkozóhoz képest komfortosabban éreztem magam a pályán szerdán. Szerintem korrekt teljesítményt nyújtottam, bár az igazat megvallva a gól talán nem volt benne a játékomban, ám nagyon örülök neki” – nyilatkozta Sándor Attila, aki a legutóbbi idényben az U20-as alakulatunkat erősítette.

Augusztus 16-án 18.30-tól már bajnoki vár a játékosainkra, a nyitányon a Kecskemétet látjuk vendégül.

“A szövetség úgy döntött, hogy a csapatokban maximum két légiós szerepelhet, ennek köszönhetően szerintem óriási harc lesz a bajnokságban. Nagyon várom már a bajnoki rajtot, jó esélyt látok arra, hogy újra a felsőházba jutunk” – zárta mondandóját Sándor Attila.