Válogatott játékossal erősített női futsalcsapatunk

A Debreceni Egyetem együttesében folytatja a pályafutását Fülöp Diána, aki a nemzeti együttesünk szerelését már hét alkalommal ölthette magára.

Fülöp Diána karrierjében új fejezet kezdődik, miután elfogadta a DEAC ajánlatát. A rutinos futsalos a 2010/11-es szezont leszámítva (ekkor a Berettyóújfalut erősítette) eddig csak a Gyulában szerepelt.

“Sokat köszönhetek az előző klubomnak, de úgy éreztem, eljött az ideje a váltásnak” – nyitotta a beszélgetést Fülöp, aki közös megegyezés után intett búcsút a gyulaiaknak. “Üveges Katalin vetette fel, hogy igazoljak a DEAC-hoz. Egyből elnyerte a tetszésemet az ötlete, hiszen rengeteget szeretnék tanulni tőle. A csapattársak zömét már ismertem, szerencsére mindenki kedvesen fogadott. Profi körülmények között dolgozhatunk, nagyon tetszik a csarnok. Debrecen is magával ragadott, kis túlzással csak ámulok és bámulok, amikor a városban sétálgatok” – mondta friss szerzeményünk.

Krascsenicsék az Astra elleni meccset leszámítva remekelnek a bajnokságban, jelenleg a második helyen állnak a táblázaton. Fülöp úgy véli, merész álmaik lehetnek ebben az idényben.

“Ki merem jelenteni, hogy bajnokesélyes csapathoz kerültem, amelyet sztárok alkotnak. Az eredményes szereplésből én is ki akarom venni a részemet. Egyébként elsősorban védekező típusú játékosnak tartom magam. Sajnos sokat hagytam ki az utóbbi hetekben, így az edzéseken az állóképességemet szeretném javítani. Legközelebb Tolnán játszunk bajnokit, bízom benne, hogy bekerülök a keretbe, de ha ez mégsem történik meg, nem búslakodom majd. Jó lenne, ha a válogatott fellépéseim száma is gyarapodna, ezért is dolgozni fogok” – zárta mondandóját Fülöp Diána.

Fotók: Derencsényi István