A Scitec Nutrition is segített a tömegnövelésben

A sport-táplálékkiegészítőkkel foglalkozó cég debreceni termékpartnere nemcsak különféle készítményekkel támogatta a DEAC Gladiators játékosait. Ezúttal a szakértelmükkel is segítettek.

Szeptember 12-én hazai pályán kezdi a szezont a Debreceni Egyetem amerikaifutball-csapata. A felszereléses edzések már javában zajlanak, de a koronavírus-járvány némileg visszavetette a játékosok állóképességét, erőnlétét, illetve a fizikai kondíciójukat. Így egy kisebb segítségre volt szükségük a gladiátoroknak.

Mint ismert, februárban a Gladiators egy nagyon fontos támogatóra lelt a Scitec Nutrition helyi termékpartnerének személyében. A cég nemcsak kiváló minőségű legális készítményekkel járult hozzá, hogy játékosaink visszanyerjék formájukat, hanem dolgozóik szakértelmével is.

Csapatunk meglátogatta a Scitec Nutrition egyik debreceni üzletét is, amelyről egy videós dokumentáció is készült. Vasadi Mihály játékosunk kérdéseire a Scitec képviseletében Murányi Róbert válaszolt. A forgatáskor stábunk betartotta az üzletekben kötelező járványügyi előírásokat.

Fotók: Derencsényi István, Makranczi László
Videó: Makranczi László, Orosz Levente