A Városházára látogattak el a gladiátorok

A DEAC Gladiators amerikai focistáit Széles Diána fogadta. A beszélgetést követően csapatunk egy kis ajándékkal is kedveskedett alpolgármester asszonynak, aki szintén nagy tojásfoci kedvelő.

Hamarosan elkezdődik a Debreceni Egyetem amerikaifutball-csapatának a bajnokság. Március 15-én a Budapest Wolves II-t látják vendégül a gladiátorok. A találkozó előtti héten a csapat két játékosa nagy megtiszteltetésben részesült, hiszen ellátogathattak a Régi Városházára, ahol Széles Diána fogadta őket. Molnár Gábor irányítónkat és Gréczy Balázs futónkat érte a megtiszteltetés, hogy találkozhattak alpolgármester asszonnyal.

A jó kedélyű beszélgetésen többek között szó volt a Divízió I-es szezonkezdetről, de a DEAC Gladiators jelenlegi helyzetéről és jövőbeli terveiről is beszámoltak a játékosok. Ám egy kisebb ajándékkal is készültek az amerikaifocisták, hiszen Gréczy Balázs átadta a 2019-es junior bajnokságban megszerzett ezüstérmet. Emellett Széles Diána egy egyedi pólót is kapott a csapattól, illetve egy személyre szóló meghívót a hazai mérkőzésekre.

Köszönjük az élményt és a lehetőséget!

Fotók: Miskolczi János