Nagynevű cég állt a DEAC amerikai focistái mögé

Európa egyik vezető sport-táplálékkiegészítő cégével kötött szponzori megállapodást a Gladiators. Az együttműködési megállapodást Lóczi Lászlóné Kovács Marianna, a DEAC ügyvezetője, valamint a Scitec Nutrition helyi termékpartnerének képviseletében Kánnár Gergely üzletvezető írta alá.

Óriási pozitív irányú változások kezdődtek a Debreceni Egyetem amerikaifoci csapatának háza táján. A DEAC Gladiators ugyanis úgy indulna neki, hogy a tavalyi felnőtt szezont maga mögött hagyva, hogy szeretne új magaslatokba érni. Ennek egyik fontos lépése a támogatói háttér megerősítése. Több sikeres és jó hangulatban eltelt tárgyalást követően szponzori szerződést kötött a DEAC Gladiators és a Scitec Nutrition helyi termékpartnerével.

A Scitec Nutrition az elmúlt több mint 20 évben Európa egyik vezető sport-táplálékkiegészítő márkájává fejlődött kiváló ízeinek, egyszerű használhatóságának és számos innovatív megoldásának köszönhetően. Prémium minőségű termékeit több mint 90 országban fogyasztják sportolók és az aktív, egészségtudatos életmód követői. A cég ráadásul a Magyar Olimpiai csapat hivatalos sport-táplálékkiegészítő szállítója és arany fokozatú támogatója.

„Azért csináljuk, amit csinálunk, mert szeretjük a sportolókat és a sportágakat támogatni, és azt szeretnénk, hogy ez a DEAC Gladiators eredményeiben megmutatkozna” – jelentette ki Kánnár Gergely üzletvezető. – „Szeretnénk, ha rájönne több sportoló, hogy a sport nem csak annyiból áll, hogy eljárunk edzésre, utána elmegyek meccsre, és ezzel vége a történetnek. Emögött van egy komoly mentális és szellemi felkészülés is, illetve a táplálkozásra, valamint a táplálék kiegészítésre is oda kell figyelni. Az amerikai fociban több posztú és attribútumú játékos van, akiknek a testfelépítésük kialakításához különböző igények párosulnak. Mi is ezeknek a játékosoknak szeretnénk segíteni, hogy a legjobb kondícióban lépjenek pályára.”

A magyar alapítású Scitec termékei a csapat játékosainak fejlődését és mérkőzések alatti legális teljesítményfokozását segíti majd. Emellett többek között a táplálék-kiegészítők, fehérjék és multivitaminok egyéni bevitelével a gladiátorok tagjai is felkészülhetnek a Divízió I. nyújtotta kihívásokra, akár a sérülésprevencióra. Viszont a cég egyéb háttérmunkával, mint táplálék-kiegészítők szedésével kapcsolatos tanácsadással is segíti a csapatot.

„Mint minden sportcsapat számára, nekünk is fontos játékosaink megfelelő fizikális állapota és a teljesítményük fokozása mind az edzéseken, mind a mérkőzéseken. Úgy gondolom, ha ebben egy magasabb szintre szeretnénk lépni manapság már nélkülözhetetlen a táplálék-kiegészítők használata. Ebben találtunk partnerre a Scitec Nutrition debreceni üzletével és bízom benne, hogy egy hosszútávú együttműködés veszi kezdetét, melynek eredményét a sportolóink mellett a szurkolóink is tapasztalhatják majd a szezon folyamán” – mondta Fülep Csaba, a DEAC Gladiators linebackere.

A DEAC Gladiators a közeljövőben további bejelentéseket tervez. A Divízió I. küzdelmei március 15-én kezdődnek. A cívisvárosiak a Budapest Wolves 2-t fogadják Debrecenben. A mérkőzések helyszínéről később ad tájékoztatást a klub.

Fotók: Makranczi László