Pont nélkül térünk haza

A Vecsés otthonában szenvedett vereséget a Debreceni Egyetem kézilabdacsapata az NB I/B 20. fordulójában.

Múlt héten Ózdon megszakadt a DEAC ötmeccses veretlenségi szériája, ám itt volt a lehetőség, hogy a Vecsés ellen újra a győzelmi útra térjünk. Sajnos azonban ezzel nem sikerült élnünk.

Az első támadásunk eredményesen zárult, de a 3. percben a hazaiak fordítottak, és innentől szinte végig náluk volt a fór. A szünetig sikerült egalizálni az állást, így a második félidőt nem kellett hátrányban kezdenünk, ám a folytatásban csak nem tudtuk átvenni a vezetést, az egy-két gólos vecsési előny mindig megmaradt. Sok volt a pontatlanság, a támadásaink nem bizonyultak elég hatékonynak, és nem egyszer az eladott labdáinkból indított gyors akciókat az ellenfél. Emiatt kezdett egyre jobban meglépni a Vecsés, a 49. percben már négy góllal vezetett. Ebből sikerült ugyan faragnunk, de nem volt most annyi a csapatunkban, hogy jelentősen változtatni tudjon, így 25-22-es DEAC-vereséggel zárult a találkozó.

Egy hét múlva már hazai pályán játszhatunk: pénteken 19 órakor az Ózd együttesét látjuk vendégül a DESOK-ban, végre szurkolók előtt.

NB I/B, 20. forduló
Vecsési SE–DEAC 25-22 (12-12)

Üllő. Vezette: Csányi, Drinóczi.
DEAC: Mándi, Maródi – Hornyák Z., Mucza 2, Bíró Á. 1, Pethő 5, Mórucz, István P. 4, Kathi, Gidai 4, Pál G. 2, Hornyák B., Péter D., Illés 4 (4), Zalai

Kiállítások: 8, ill. 6 perc
Hétméteresek: 3/4, ill. 4/5