Ingyenesen lesz megtekinthető az Alba elleni közvetítés

A koronavírus elterjedése miatt már szerdán zárt kapus mérkőzést játszott csapatunk Kecskeméten, de ez sem zavarta meg együttesünket, és sorozatban ötödik győzelmét is bezsebelte.
Szombaton 19 órától újabb meccs vár Kovács Adrián együttesére az Alba Fehérvár ellen, melyet szintén zárt kapuk mögött kénytelenek lejátszani a csapatok. A DEAC vezetősége felvette a kapcsolatot a Médiacentrum Debrecennel, akik azzal az örömteli hírrel álltak elő, hogy sikerült megegyezniük az MTVA-val, így lehetőség nyílt a köztévé által nem közvetített mérkőzések sugárzására. Mivel a Debrecen Televízió adásai a Dehir portálon is láthatóak, így a szurkolók az interneten keresztül is követhetik a találkozót (http://dehir.hu/dtv).

„Szomorú a helyzet, hiszen a sport elsősorban a nézőkért van, ilyen esetekben felértékelődik a média szerepe. Mi igyekszünk segíteni, ahová be tudunk jutni és a jogtulajdonostól megkapjuk az engedélyeket, azokat a mérkőzéseket élőben szeretnék közvetíteni” – fogalmazott Vida Gyula, a Médiacentrum Debrecen főszerkesztője.