Nem súlyos Guyton sérülése

A Szolnok elleni elődöntő negyedik mérkőzésének hajrájában egy rémisztő jelenetnek lehettek tanúi az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokba kilátogató nézők. Kevesebb, mint két perc volt már csak a találkozóból, amikor Carlton Guyton egy betörés után szerencsétlenül esett, majd hosszú percekig mozdulatlanul feküdt a földön. Az amerikai hátvédet végül hordágyon vitték le a pályáról, kívülről úgy tűnt, nagyon komoly sérülést szenvedett.

-Egy alapvonali betörésnél szabálytalankodtak velem szemben, ami után nem túl szerencsésen értem talajt. Erős fájdalmat éreztem, nem tudtam mozgatni a lábam, elsőre nagyon megijedtem. Egyből bevittek a kórházba, megröntgeneztek, de szerencsére a vizsgálatok nem mutattak komolyabb problémát. Egy nagyon kellemetlen helyen érhetett az ütés, de szerencsére minden rendben van, már sokkal jobban vagyok, bízom benne, hogy a hétvégén már játszhatok. -emlékezett vissza a történtekre a játékos.

Mint ismert a DEAC kosárlabdacsapata 3-1 arányban alulmaradt a Szolnoki Olajbányásszal szemben, így a harmadik helyért játszhatnak majd a Naturtex-SZTE Szedeákkal. A „Scootie” becenévre hallgató játékos szerint nagyon nehéz dolguk lesz a bronzcsatában, de összességében bizakodó. -Nem sikerült a döntőbe jutás, sajnálom, mert a kupához hasonlóan a bajnokságban is szerettünk volna döntőt játszani. A Szeged ellen szerintem jó esélyeink vannak, kétszer az alapszakaszban, egyszer pedig a kupadöntőn is sikerült legyőznünk őket. Nem lesz egyszerű, de szerintem meg fogjuk szerezni a bronzérmet. -zárta szavait a játékos.