Az NB I éllovasa érkezik hozzánk

A Kisvárda eddig remek teljesítményt nyújt a legmagasabb osztályban.

Ezen a héten nem rendeznek meccseket az NB III Keleti csoportjában, de ez nem jelenti azt, hogy a DEAC futballistái pihenni fognak. Sándor Tamás legénysége szombaton 15 órától a Kisvárda Master Good csapatát fogadja a DEAC Sportcampuson a Magyar Kupa harmadik fordulójában.

Együttesünk eddig két ellenfelet búcsúztatott az MK-ban: az első kanyarban a Tiszafüredet 3-1-re, a második körben pedig a Tarpát 4-0-ra győzte le. A kisvárdaiak a hétvégén mutatkoznak be a sorozatban, hiszen a kiírás értelmében az NB I-es és az NB II-es gárdák kiemeltek voltak az első két játéknapon.

Szombati vetélytársunk nagy önbizalommal érkezhet a cívisvárosba, ugyanis jelenleg az első helyen áll az élvonalban. Joao Janeiro tanítványai a Fradi legyőzésével adták meg a mostani szezon alaphangját, legutóbb pedig a Puskás Akadémia otthonában szereztek három pontot a román Claudiu Bumba góljának köszönhetően. Érdekesség a légióssal kapcsolatban, hogy a mértékadó Transfermarkt 500 ezer euróra becsüli az értékét, ezzel a szabolcsi egylet egyik legdrágább futballistájának számít.

A DEAC vasárnap a BKV Előre otthonában 2-1-es vereséget szenvedett, ezzel megszakadt a veretlenségi sorozata. Spitzmüllerék hét játéknap során tizenhat pontot szereztek, ez jelenleg az ötödik helyre elegendő.

A szurkolók a jegy.deac.hu weboldalon már meg tudják vásárolni a belépőket, amelyek egységesen 500 forintba kerülnek. Fontos információ, hogy a belépéshez védettségi igazolvány kell, aminek érvényessége egy fényképes dokumentummal támasztható alá.

MOL Magyar Kupa 3. forduló
DEAC-Kisvárda Master Good
2021. 09. 18. (szombat) 15:00, DEAC Sportcampus